15. maaliskuuta 2019

Kaksi eteen, yksi taakse?


....vai toisinpäin? Tätähän se on se kevääntulo, ja miten paljon tympiikään räntäinen lumisade.  Miten kovasti jo mieli halajaa ulkotöihin puutarhaan. Sitä tosin joutuu odottamaan vielä hyvän aikaa. Onko tämä aina joka kevät näin tuskaisaa, vai onko se nyt jotenkin tuskaisempaa? Ehkä se on aina, mutta vuodessa ehtii unohtaa niin monta asiaa.16 kommenttia:

 1. Unohdus tai ei, mutta joka kevät odotus on ihan yhtä tuskaisaa. Nyt sentään sataa vettä ja lorina pihalla kuulostaa mukavalta. Mitä enemmän ollaan plussalla, sen varmemmalta kevään edistyminen tuntuu.
  Viimeinen kuva on hieno. Katsoin ensin, että punertava pensas on kanukka, mutta ruusupensashan se taitaa olla kiulukoineen. Koirallakin näyttää olevan vähän pettynyt ilme. Jokohan sekin odottaa kuivempaa maata ja lämpimämpiä säitä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle - ja tietenkin myös koiralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!
   Kuvan ruusu on tarjanruusu ;)
   ja kyllä, luulisi että koirakin kaipailee nurmikolla makailua (tai edes sulaa ja kuivaa maata)

   Poista
 2. Kyllä mielestäni tällaista on joka kevät. Juuri kun luulee kevään tosissaan tulleen niin kun seuraavana aamunaherää on maa valkoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep,sitähän se, mutta mietinkin onko se näin tuskaisaa :)

   Poista
 3. Minä olen oppinut ajattelemaan positiivisesti vanhan sanonnan mukaan: uusi lumi vanhan surma. Näin se menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli surmaa sitten kymmenen senttiä :D

   Poista
 4. Minua ilahduttaa se, että lunta on tällä hetkellä paljon vähemmän kuin vuosi sitten, vaikka viime päivinä vähän on vielä satanutkin lisää. Ja ensi viikolle on luvattu jo ihan reilusti plus-asteita! Jee!:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, matalampi tuo hanki kuitenkin on kuin viime vuonna ;)

   Poista
 5. Olen Tiiun kanssa aivan samaa mieltä: täällä oli niin paljon lunta viime vuonna, ettei tämä nykyinen tunnu vielä missään! Taimien kasvua seuratessa ja uusia kylvöksiä tehdessä aika kuluu kuin siivillä. Ja nyt on vielä aikaa leipoa pakkaseen vierasvaraa ja järjestellä kaappeja yms. mitä ei sitten lumien sulettua ehdi puoleen vuoteen tekemään :D Kärsivällisyyttä! Kyllä se kevät tulee. Aivan pian. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tänään täälläkin sataa vettä oikein kunnolla, kevättä se nyt tekee ihan tosissaan💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli lunta ja räntää, mutta kyllä kait tuo muhju tuosta ensin sulaa ;)

   Poista
 7. Kyllä kevään odottaminen on aina yhtä tuskaisaa! Meillä oli yökin plussan puolella, joten kevät edistyy hiljaa huikeita hankia sulatellen. Pälvipaikkoja odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bussissa katselin kun kaupungissa aurinkoisilla rinteillä jo maa näkyy....meillä on vielä miltei puoli metriä....Liian paljon krookuksia ajatellen :D

   Poista
 8. Kyllä se joka vuosi on kai samanlaista odotusta . Ensin odottaa ihan maltillisesti mutta sitten jossain vaiheessa alkaa jopa harmittaa. Kellarista hain jo muutamia ruukkuja sisälle mökille .Heräämistä on sielläkin tapahtunut.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)