7. maaliskuuta 2019

Talvinen kasvihuone


Huomasin syksyllä Terassilehden facebook-sivuilla julkaisun, jossa pyydettiin lähettämään kuvia ajankohtaisesti sisustetusta parvekkeesta tai pikkupihasta. Palkintona tässä oli lehden vuosikerta.

Ilokseni talvea varten laitetun kasvarin kuvat kelpasivat lehteen. Kuvat lähetin syksyllä, mutta tämä mahdollisuus on edelleen voimassa, joten kopioin tähän facebook-ilmoituksen tekstin:

"Oletko KUVANNUT kauniin, ajankohtaan stailaamasi parvekkeen tai pikkupihan? Haluato esitellä sen Terassi-lehdessä muille lukijoille? Voit laittaa meille isot kuvat ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen kuvatoimitus@terassi-lehti.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kaikki mukaan valitut kohteet palkitaan lehden vuosikerralla (voi myös lahjoittaa ystävälle jos itse on jo tilaaja)!"Julkaisun kuvat ovat siis omiani, teksti ei. Voi, kun osaisi vielä kirjoittaa niin tästäkin puutarhurin ammatista saisi enemmän hyötyä. Asiaa ja ideoita voi ammentaa loputtomasti. Mutta kun ei ole lahjakas kirjoittaja, niin ei ole :D
Niin totta tuo kuvateksti ;)
Sitä odotellessa.

Lehdessä olevat kuvat ovat siis viime syksyltä,
Aika kivalle vielä nyt keväällä näyttävät silloin tehdyt sammalkoristeet ja astioihin laitetut havunoksat.


Siivosin siis eilen kasvihuoneella.
Kevättä siellä lupaavat vain peltipurkin esikot...


Ei malttaisi odottaa ;)
18 kommenttia:

 1. Hyvä sä! Ostin eileen leheren ja kattelin sitä illalla. "Tuttu" kasvarihan se siälä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen edelleen tyytyväinen pieneen kasvariin, joten sitä hehkuttaa ihan kympillä :D

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia!
  Ei ihme, että ne tulivat valituiksi julkaisuun.
  Täytyykin kipaista lehtihyllyllä seuraavalla kauppareissulla.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanat kuvat! Hieno juttu. <3 Itse taas toivoisin osaavani valokuvata paremmin. Kirjoittaminen luonnistuu, mutta kuvaaminen vaatisi opettelua, tosin myös parempaa kalustoa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, syksyyn 2016 asti kuvasin vanhalla peruscanonilla 1000d. Sitten hankin Canonin 70D:n, perus Sigma objektiivina ja välillä kamerassa kiinni macro. Ihan perus tämäkin ja kamerasta saisi enemmänkin irti jos vain jaksaisi opetella. Kuvatessa kiinnitän enemmänkin huomioa sommitteluun ja rajaukseen. Toki jokseenkin tarkka pitää kohteen kuvassa olla ;)

   Poista
 4. Kasvihuoneesi onkin ihan kiva. Ei ihme, että kuvat kelpasivat!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, onnittelut! Kasvarisi on niin kaunis, että kyllä sitä kelpaakin kuvata! Täytyypä käydä lehtiostoksilla:)Kuvaamisen taitoja itsekin koetan harjoitella, kuvankäsittelyäkin olisi hyvä hieman osata. Ihanaa, kasvarin kevät alkaa tuota pikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei oikein malttaisi odottaa kasvarikauden varsinaista avausta ;)

   Poista
 6. Kasvihuoneesi on kyllä niin viihtyisä, ettei ihmekään, että siitä sai lehteen jutun. Ja kyllä sinä osaat myös kirjoittaa -blogidi on yksi parhaista ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Jaa-a. Tiedän että pisteen jälkeen tulee iso kirjain :D

   Poista
 7. Hienoa! Kaunis kasvarisi ansaitsee tulla laajemminkin esitellyksi.
  Pois turha vaatimattomuus, kyllä sinä osaat kirjoittaa. Kuvaamisessa olet melkoinen taituri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuvaaminen on mukavaa ja kameraa on tullut kannettua mukana kauankin. Kirjottaminen taas on hidasta, tulee tyhmiä kirjoitusvirheitä ja pilkutkin on missä sattuu :D

   Poista
 8. Upeita kuvia, huippua että kuvasi pääsivät lehteen! Ihanaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 9. Kaunis ja tunnelmallinen kasvihuone, joka ehdottomasti ansaitsi päästä lehden sivuille. Mielestäni olisit ansainnut tästä reippaamankin korvauksen, koska kuvasi ja sisustuksesi ovat todella ammattimaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuo on varmaan totta...Sitä kun tälläinen harrastelijavalokuvaaja, niin on turhankin vaatimaton. Todellisuudessa pitäisi kyllä antaa arvoa omalle tekemiselle enemmän!

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)