2. maaliskuuta 2019

Kevään kaipuuta tuplasti

Sain Riinalta Versoja vaahteramäeltä- blogista Kevään kaipuu-haasteen. Tähän haasteeseen vastasin taannoin, mutta kaipuu on niin kova, että pitää vastata tuplasti :)

Pienet väriläiskät

Kauan kaivatut

Sula vesi ja seuraavat tulijat

Mökkikausi alkaa

Laulu

Kuopsuttelu
...vaikka paikoin on maa vielä lumessa
hirmuinen hinku on jo tällöin aloittaa kevätsiistiminen.


Haaste on lähtöisin alunperin 
Puutarhahetki -blogin Tiiulta.
Joko sinä postasit oman kaipuusi?


26 kommenttia:

 1. Kaikki kuvat ovat hienoja ( minäkin odotan omaa joutsenpariskuntaa rantaamme), mutta tuo viimeinen "kuopsuttelu" upposi ihan täysillä :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on aina niin kivoja kuvia! Juu, kaipuuta on. Pihassa ei ole yhtään paikkaa vielä lumesta vapaa. Ei auta kuin odottaa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä kaipuuta on, mutta ei auta kuin hillitä. Kyllä se sitten aikanaan.

  VastaaPoista
 4. Mielelläänhän tällaisia kuvia katselee. Keväänkaipuu voimistuu päivä päivältä. Tänään kyllä aurinko välillä houkuttelee, mutta todellisuus ulkona olikin jotain muuta. Todella kylmä tuuli ja maa jäästä koppuraisena (siellä, missä näkyy) plusasteista huolimatta.

  Mukavaa viikonloppua ja maaliskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tänäänkin on aurinkoista, mutta tuuli ujeltaa...

   Poista
 5. Oi, oi mitä kuvia ja tunnelmia!
  Kiitos, kun otit haasteet vastaan ja saimme ihailla näitä kuvia.
  Kyllä jo kutkuttaisi alkaa siistiminen puutarhassa. Tosi asiassa meillä on melkein joka paikassa vielä puolen metrin hanget. Ainoastaan talon vierestä on sulanut hieman. Melkein jo kitkin tänään, kun huomasin muutaman rikkaruohon. Maa on harmillisesti aivan jäässä, eli vielä ei kannata ruveta kitkuupuuhiin...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. On postattu kaipuusta. Tänään olin kuulevinani ensimmäiset joutsenet. Äh, olikin metallisen linnunruokaämpärin ääni kun tuuli keinutti sitä käsissäni. Sitä kaipuussaan kuulee jo harhoja.

  VastaaPoista
 7. Herkät kuvat, kaipuu sen kuin vain voimistuu. Kova tuuli, räntäsade ja koleat lumikinokset aivät vain tahdo antaa periksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Meilläkin on hurjasti lunta vielä.

   Poista
 8. Oi, kurjenmiekat, krookukset ja muuttolinnut... Ja se kuopsuttelu ja samalla kaikkien maasta puskevien elonmerkkien ihmettely <3

  VastaaPoista
 9. Laulurastaan laulua kaipaan. En ole ihan varma, mikä lauleskeli keskiviikkona, kun en löytänyt laulajaa. Japanilainen sanaslasku on iskostunut mieleeni: Kun kuulet linnun laulavan, etsi se. Laulurastaan löytää onneksi helposti puun latvasta, jos se oman pihapuun latvasssa lurittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mustarastaan ääni on kyllä tervetullut myös.

   Poista
 10. Kaikki kuvat o hianoja, mutta nua kukkakuvat, aaah.
  Kerkes olla jo niin kevääsiä päiviä ja lumet suli kovaa vauhtia, mutta tänään on ollu kaikkia muuta ku keväästä. Yäk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät kiekkuen tulevi, eikoös jotenkin niin mene?

   Poista
 11. Tuplasti terapiaa tuplavastauksella meille lukijoille :D

  Kaipuuta himmentää nyt lisää satanut kymmensenttinen lunta. Tuli ihan tuulen kanssa, joten kyllä kevättä saa vielä pitkään odottaa puolimetristen hankien keskellä. Tulkoon sitten ajallaan kalenterin mukaan.

  Muuttolintuja odotellaan kuitenkin ruokintapaikka hifistellen viritettynä :)

  VastaaPoista
 12. Kaipuu eikun jatkuu, mutta onneksi on näitä ihania blogeja ja ihania kuvia, joilla kaipuuta saa lievitettyä. Linnunlaulua minäkin odotan kovasti, se päivä, kun kuulee mustarastaan huilun saa sydämen läikähtämään.

  VastaaPoista
 13. Kaipuu on kova ja siemenkylvöt on toivoa täynnä! Ihanan lohdullinen kuva kottikärryistä ja jo vähän vihertävästä kukkapenkistä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)