16. tammikuuta 2019

Tulppuikävä
Äh, kaupasta on haettava leikkoina.
Lievittää tätä tuskaa :D


16 kommenttia:

 1. Kevättä kohti mielikin virkistyy, kauniit kesäiset kuvat.

  VastaaPoista
 2. Tulppujen kukinta onki yks alakukesän kohokohta. Ihania!

  VastaaPoista
 3. Haha, jos ei muuten, niin viimeistään näitä kuvia selatessa tulee kevättä ikävä! :D Onneksi se ei ole enää kaukana - ja tulppaaneja saa leikkona maljakkoon. :)

  VastaaPoista
 4. Täytynee tässä tunnustaa, etten ole aikaisemmin ollut erityisen tulppaanien ystävä. Ostin niitä kuitenkin joitain toissa syksyllä ja keväällä/alkukesästä päätin että lisää on saatava. Nyt tulppaaneita on maassa paljon enemmän kevättä odottamassa. Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin hieman kyllästyttää hienot kerrannaiset kun ne kukkivat sen yhden kerran kunnolla. Viimeksi hankin näitä punaisia Darwin-tulppaaneja, joiden pitäisi olla kestävämpiä ;)

   Poista
 5. Aah, on ne ihania! On ollut jo monta päivää ostoslistassa tulppanit. Ei tänään näkynyt siinä kaupassa missä kävin! Pitää katsella muualta. Hirmuinen värien kaipuu on, ostin jo värikkään takin eilen!

  VastaaPoista
 6. Ihanat tulppaanit, pöyvällä kimppu piristää!

  VastaaPoista
 7. Onneksi on tulppaanit! Melkein jokaisella kauppareissulla pitää ostaa uusi kimppu (..käyn kaupassa korkeintaan pari kertaa viikossa, kohtuullisuuden rajoissa pysyvät siis tulppuostokseni...)
  Onneksi viime syksynä istutin taas paljon uusia tulppaanin sipuleita, vaikka aina päätän, että en istuta niitä isokukkaisia, kun ne taantuvat niin nopeasti. Parvi- ja metsätulppaaneja istutan myös joka syksy vähän lisää, ne jaksavat kukkia vuodesta toiseen ja leviävätkin ihan mukavasti :)
  Aurinkoisa talvipäiviä sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin hiemna tympii ne "yhden kesän- tulput". Hankin viimeksi näitä punaisia Darwin-tulppaaneja, jotka olisivat kestävämpiä. Joo, kyllä sitä taas itsekin jossain vaiheessa innostuu niistä iso- ja kerrottukukkasista ;)

   Poista
 8. Ja onneksi löytyy varmaan joka kaupasta;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)