12. kesäkuuta 2019

Pihakierros eilenPuutarhassa on vauhti päällä. Eilisen pihakierroksen perään voisi jo vetää toisen kierroksen. Tänään nimittäin huomasin että muutama pensasruusu on alkanut kukkimaan ja pionikin oli ensimmäisen nuppunsa avannut :)


22 kommenttia:

 1. Ihanaa kukintaa ja rehevyyttä. Nyt se tosiaan on alkanut oikein kunnolla sinun puutarhassasi.

  VastaaPoista
 2. Ihana puutarha! Tykkään niin tuollaisista käytävistä joita pitkin voi kävellä ja ihastella kaikkea ympärillä näkyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vielä kun saisi aikaiseksi muutaman törkykulman muokkauksen olisi aika kivaa ;)

   Poista
 3. Niin kaunista taas! <3 Tuntui kuin olisi päässyt käyskentelemään noille sun ihanan puutarhan käytäville.
  Ja nyt on tosiaan puutarhassa vauhti päällä.
  Kommentoin just Anun puutarhan -blogiin tätä kasvun ja kukinnan nopeutta ja puutarhabloggausta. Naurattaa nimittäin joskus jotkut bloggaamisen ohjeet, että pitäisi olla valmiita tekstejä varastoon ja ajastaa niitä aina muutamaksi viikoksi eteenpäin. Tai luetuta tekstisi ystävälläsi ja lue tekstiä muutaman päivän ajan ja muokkaa...
  Huoh... nämä säännöt ja ohjeet eivät totisesti päde puutarhabloggailuun. Oikeasti pitäisi postata vähintään kolme kertaa päivässä, jotta pysyisi puutarhan kanssa samassa tahdissa.
  Onneksi näitä kuvia katsoo myöhemminkin niin mielellään. Nimittäin eilisen tapahtumat ovat yleensä jo tänään historiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä päde puutarhabloggaukseen tosiaan :D
   Itse olen niin tuulella käyvä bloggaaja muutenkin. Välillä riittää juttua ja ajoittain taas ei ole mitään järkevää kertomista ;)

   Poista
 4. Vauhti on kyllä hirmuinen nyt. Minullakin oli jo aloitettuna jonkinlainen pihakierrospostaus, mutta pitää tehdä se uusiksi kun olikin jo ehtineet näkymät muuttua kun osa oli lopettanut kukinnan ja osa aloittanut. Loput olivat sitten tuplanneet kokonsa. Teillä on ihanan rehevää ja runsaasti kukkijoitakin. Nuo valkoiset pörröpalleroiset toisessa kuvassa ovat hauskoja, mitä ne oikein ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on morsiusleinikki. Aivan ihana. Seuraavassakin kuvassa sen kasvustoa näkyy siinä taustalla.

   Poista
 5. Voi miten kaunista siellä on! On kyllä niin mukava seurailla kukkien kasvua:) Mukavaa kesäpäivää💙

  VastaaPoista
 6. Upean rehevää ja kukkaisaa! Tuo morsiusleinikkikasvusto on huikea! Kyllä tämä alkukesä on suorastaan liian hektistä aikaa. Kasveilla on turkasen kiire, kun tuli lämpimät ja kosteuttakin piisaa. Ei tahdo perässä pysyä!

  VastaaPoista
 7. Hurmaava piha. Tätä se on parhaimmillaan, niin seesteinen ja rauhallinen.

  VastaaPoista
 8. Huomasin tänään säntäileväni pihalla kuin jänis; olisi niin monta hommaa. pieniä taimia istutettavaksi, lemmikkien kitkemistä, valokuvaamista, kastelua, kanttaamista, siirtelyä ja ihan vaan ihailua.... toisaalta säntäillessä ei ole niin paljon hyttysiä kimpussa! Kauniisti kukkivat kukkaset sinun pihallasi, etenkin to valkoinen morsiusleinikki - ihana!

  VastaaPoista
 9. Upea piha teillä ja kaikkialla vihertää, kukkii jo kauniisti.
  Lucky you!

  VastaaPoista
 10. Aika tuntuu kiitävän, joka päivä löytää jotain uutta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)