22. kesäkuuta 2019

Keskikesän kasvari


Kasvihuoneessa alkaa olla kaikki mallillaan. Tänään koulin taimipöydän ääressä vielä muutamia perennantaimia, joten kaikki kasvatukset on nyt ihan asianmukaisesti laitettu. Juhannukseen asti näköjään se kesti ;)


Tomaatit ovat kasvaneet hyvin kasvusäkeissä. Lajikkeet ovat 'Sweet Million', 'Gardener's Delight' ja 'Tigerella'Täällä kasvusäkissä kasvaa hyväksi havaittu chili 'Cayenne Long Slim'


Muut chilit ovat  'Chocolate Scotch Bonnet', 'Dorset Naga' ja 'Bhut Jolokia' . Nämä isännän valitsemat lajikkeet ovat sieltä tulisemmasta päästä.
Koska tarhuri ei halunnut heittää varataimiaan pois, eikä kaikkia saatu uuteen kotiin, piti loput taimet istuttaa ruukkuihin tai sijoittaa ulkoruokintaan...Silkkitassun kylvöksestä sain yhden taimen kasvatettua. Sen pidän täällä kasvarin pöydällä turvassa ;)Hyvää Juhannuspäivää kaikille!

12 kommenttia:

 1. Hyvästi näyttää kasvavan kasvit kasvihuoneessa joten satoa odotellessa. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Minäkin siirsin ulos ylimääräiset 6 tomaattia, ei niitä taimia raaski hävittää, vaikka olivatkin varmuudeksi kylvettyjä. Kivalta näyttää kasvihuoneessasi! Minäkin olen tässä vaiheessa hyvin tyytyväinen kasvusäkkeihin, katsotaan sitten kasvukauden päättyessä, muuttuuko mielipide.

  VastaaPoista
 3. Ihana kasvihuone, jossa tomaatit viihtyvät. Hukut pian satoon :D
  Mukavaa Juhannuksen jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti. Viime vuonna oli vain yksi kasvusäkki ja lisäksi muutama pensastomaatti ruukussa. Hyvä jos ehti kasvarista ulos ennenkuin sato oli syöty. Toivottavasti siis tulee reilusti tomaatteja😎

   Poista
 4. Ihanan vehreältä näyttää. :) Kesä antaa nyt parastaan.

  VastaaPoista
 5. Hienot kasvustot! Vai on silkkitassu niinkin haastava kasvatettava, toivottavasti saat taimesi kasvamaan kauniisti!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)