22. marraskuuta 2018

Puutarhan kivet ja polut
Keväällä ja syksyllä pihan rakenteet näkyvät parhaiten. Polut ja kivet kuuluvat jokaiseen puutarhaan. Vaikka kaikki on valmista levolle, näyttää puutarhassa silti mukavalle.

Vaikka useinkin suositaan samantyyppisiä kiviä, voi puutarhassa olla mielestäni hyvinkin erilaisia kiviä ja laattoja. Varsinkin jos puutarhaan tekee erilaisia tiloja, saa niihin mukavasti mielenkiintoa valitsemalla erilaiset materiaalit.
Vaihtoehtoja on vaikka mitä ja mielikuvitus rajana :)

Sumuinen sää on vaihtunut kuivaan ja kirpakkaan talven odotuksen aikaan. Vaikuttaa että hetkenä minä hyvänsä voisi lumi sataa maahan. Ja se olisi jo tervetullut ;)14 kommenttia:

 1. Olipa hieno postaus kuvineen! Yleensä suositaan aina niitä auringonpaisteisia kukkakuvia, mutta tämä postaus osoittaa, miten harmaista kivistä marraskuussakin voi saada kivan kirjoituksen. Hyvä Pirjo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeastaan oli ajatuksena postata kuurakuvia ja kirjoittaa talven odotuksesta. Kuitenkin pihalla kulkiessa huomio kiinnittyi kiviin ja polkuihin. Viimeistään kuvia ladatessa postauksen aihekin vaihtui :)

   Poista
 2. Kauniita ideoita polkuihin. Minulla on puutarhassa rajattuja nurmipolkuja, kivituhkapolkuja, sorapolkuja ja laatoitettuja polkuja. Tylsäähän se olisi (vaikkakin ehkä tyylikästä) jos kaikki polut olisivat samanlaisia.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä. :) Kaikki valmiina ensimmäiseen lumipeitteeseen. Toivotaan, että lunta pian tulisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään sitä lunta on meillä sitten hiljakseen satanut! <3

   Poista
  2. Meillä on kunnon kuura maassa ja puissa. Tuntuu kuin hetkenä minä hyvänsä voisi alkaa tulla lunta :)

   Poista
 4. Kauniit kuvat kuuraisesta puutarhasta. Viimeinen kuva on kuin esittäisi jättihämähäkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minulla on muutamia rautaisia puutarhakoristeita ;)

   Poista
 5. Kuurainen puutarha on kyllä kaunis! Olen samaa mieltä siitä, ettei tarvitse valita samanlaista kiveysmateriaalia koko puutarhaan. Meiltä löytyy isoja ja pieniä luonnonkiviä, seulanpääkiviä, liuskekiviä, betonista reunakiveä ja neljää erilaista betonilaattaa. Välillä mietin jo, pitäisikö hankkiutua jostain eroon, ettei menisi liian sekavaksi. Ensi vuonna tulee vielä ainakin yhtä betonilaattaa lisää, kun pitää tehdä patio. Liuskekivi olisi upean näköistä, mutta siihen ei ole varaa, kun ei taida olla niitä black friday -tarjouksissakaan :D Lunta tosiaan jo kaipailisi ihan jo senkin vuoksi, ettei routa menisi kovin syvälle. Kaunista marraskuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on se yksi oikein ihana kiveys, jossa on kaikenlaista ladottuna sekaisin. Tykkään siitä tosi paljon!

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)