5. marraskuuta 2018

Miksi takaisin?


Olen lukenut ajatuksella Hurahtanut- blogin Emilien postauksia. Omaa elämääni ja hänen ei voi verratakkaan toisiinsa, sillä kyse on ihan eri asioista. Älkää niin ajatelko...
Jotenkin niitä lukiessa tulee ajatus että elämä kantaa kuitenkin. Paljon olen pohtinut myös luopumista ja siihen suhtautumista. Sitä sivusin jo edellisessä postauksessa.

Täällä Tuplasti terapiaa-blogissa on aika valtavasti infoa. Kasvihuoneen rakentaminen nyt vaikka esimerkkinä. Haluann kuitenkin että se info on taas julkista, sillä jollekin siitä saattaa olla vaikka hyötyä ;)
Between Rikkaruohoelämää-blogista kerran kehoittikin minua laittamaan blogin sivupalkkiin vinkkejä. No nyt niitä laitoin useammankin. Miltä näyttää?

Kolmanneksi mietin vielä että lukijat löytävät minut täältä paremmin, jos haluavat. Pari ihanaa on jo löytänyt takaisin. Aika monta ihanaa ehti jo alkaa seuramaan sitä uutta blogisävellystä. Kiitokset siitä!
..mutta jatkossa taas näissä merkeissä :)

Kuvat syyskuulta


Mukavaa viikkoa!


27 kommenttia:

 1. Ihanaa, olen ollutkin ihan ihmeissäni miksen ole enää päässyt bligiisi?! Se on vain ilmoittanut että en ole kutsuttu😟 Olen kovasti ikävöinyt sinua, erittäin asiapitoisia ja kivoja kirjoituksiasi💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kauniista sanoistasi! Joo, blogini oli ainoastaan minulle näkyvissä. Hetken tosin kirjoitin toista blogia ;)

   Poista
 2. Kiva oli, kun tulit takaisin! Jo yksistään sinun hienoja kuviasi on kiva katsella. Ja onhan sinulla se ihana metsäpuutarha mökillä ja hienosti toteutettu kotipiha. Elämässä nyt vaan tapahtuu kaikenlaista. Välillä tuntuu tarpovan syvällä suossa ja miettii, miten tästä selviää. Kun on selvinnyt, huomaa vaikeuksien rikastuttaneen elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tosiaan kirjoitin hetken toista blogia, muttei se oikein tuntunut oikealle, jotenkin sieluton se oli...

   Poista
 3. No täällä ollaan taas. 😀

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin. Sivupalkin infopallukat on hyvä idea.

  VastaaPoista
 5. Ou jeah! Kiitos, kun et haudannut tätä blogia - täältä löytää niin paljon hyviä juttuja! Jatka vain... me lukijat ollaan täällä edelleenkin!

  VastaaPoista
 6. Niin, sinulla on täällä tosi "pitkäikäinen blogi", olisi sääli hävittää kaikki täältä, niin monen vuoden asiat ja muistot. Hienoa kun olet täällä.
  Mulla vaan on pakko ollut muuttaa pois puutarhan luota, ei vielä osaa sanoa miten paljon ikävä tulee, kun ei sitä enää ole. Eipä lähdetä enää keräämään männyn alta käpyjä, eikä kaivelemaan multaa omasta maasta. Ja luopua piti niin monesta asiasta, kun ei pysty mukaan ottamaan.
  Oikeasti tämä alku on vasta "kuherruskuukautta", ei vielä tiedä miten elämä kantaa ja mihin suuntaan lähtee menemään. Muistaako joskus vain ne hienot asiat omakotitalossa asumisesta, eikä ollenkaan niitä ikäviä?
  Ei ole enää paluuta entiseen, keväällä saattaa olla vielä vaikeampaa, kun ei pääse kaivelemaan puutarhaan. Eikä odottelemaan tulppaanien nousemista.
  En tiedä pystyykö katselemaankaan kuvia entisestä puutarhasta tai lukemaan omaakaan blogia. Pitäisi ainakin uskaltaa tehdä katsaus tästä menneestä vuodesta loppuvuonna. Mutta koetetaan vaan porskuttaa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mietin sitä itsekin, mutta oikeastaan puutarha on aika laaja käsite. Siihen liittyy niin paljon, parkevepuutarha on yksi vaihotehto. Se on sellainen pieni keidas kasveineen. Käpyjä saa kerätä jokamiehen oikeudella muualtakin kuin omalta maalta.
   Voimia sinulle. Kyllä se elämä kantaa!

   Poista
 7. Täällä taas ollaan :) Elämä on välillä yllätyksellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on ja välillä äkkikäännöksiä, mutta olkoon niin!

   Poista
 8. Kiva kun olet täällä! 👍

  VastaaPoista
 9. Hieno päätös, elettyä elämäähän tämä on, ja pitkään blogiasi lukeneille kuin tuttu ystävä, joka palasi kotiin. Hieno oli uusi blogisikin, mutta kiva, kun päätit jatkaa tätä. Sivupalkin linkit ovat kiva lisä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, on täm blogi kuitenkin minulle se "aito", joten siksi täällä :)

   Poista
 10. Sivupalkkipallurat on hyvä lisä. Jälkikäteen on mahdoton muistaa, missä postauksessa jokin tietty asia on kerrottu. Näin oivallisiin ohjeisiin pääsee suoraan. Kiitos!
  Ja kiitos, että palasit tämän hienon blogin pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät!
   ja täällähän on oikein mukava taas kirjoitella ;)

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)