9. marraskuuta 2018

Kasvihuoneesta tuli verstas ;)Meillä ei oikein ole kunnollista varastotilaa, puhumattakaan jostain askartelutilasta, mutta siltikin päätin etten kanna kasvihuoneeseen tavaroita talvivarastoon. Kasvihuone saikin ihan toisen tarkoituksen tässä väsäilyvimmassa. Siitä tuli verstas. Viime vuonna en tätä tajunnutkaan, fiilistelin vaan :D


Taimipöydän ääressä voi puuhata vallan hyvin ja nurkassa olevan lämmittimen voi napsauttaa päälle jos viluttaa. Parasta tässä on ettei kaikkia sotkuja tarvitse heti siivota, kuten sisällä keittiössä pitäisi. Eihän täällä sitten sydäntalvella tarkene, mutta nyt syksyllä hyvinkin.

Täällä sitä on melkein ulkosalla.
Se on mukavaa koska neljän seinän sisään on  tähän vuoden aikaan muutoin sidottu.

Tunnelmavalojen lisäksi piti hommata ihan oikea lamppukin

Ohjeitakin, simppelejä sellaisia, saattaa olla luvassa :)


Postausten tahti on tällä erää huima, pysykää perässä ;) Nämä kuvat on otettu viime viikonloppuna. Ensin oli isäntä kipeä. Nyt minä olen vilustunut ja flunssan kourissa. Nyt on aikaa istua koneella, muutahan sitä ei oikein jaksanut tehdä. Tauti on jo voiton puolella, joten huomenna pitäisi sitten aamuvuoroon lähteä. 

Kasvihuoneestani en kyllästy kirjoittamaan. Olen siihen niin tyytyväinen. Ajatuksissa on kirjoittaa postaus kasvihuoneen kaudesta sen ekasta kesästä tositoimissa. Toivottavasti ette kyllästy lukemaan:D


Kivaa viikonloppua vapaille ja vuorotyöläisille!


23 kommenttia:

 1. Todella mielenkiintoista olisi lukea kokemuksiasi kasvihuoneen ensimmäisestä kaudesta! Nimimerkillä "syksyllä valmistui kasvihuone". Olen nälkäisenä etsinyt tietoa ja kokemuksia muiden blogeista. Kauniita askarteluja sinulla ja kasvihuoneesi on todella kaunis! Pikaista paranemista T. Päivi - Kottikärryn kääntöpiiri (Blogit.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä kasvihuone valmistui viime vuoden elokuussa, joten pääsin silloin vain fiilistelemään. Tämä kesä sitten tositoimissa.
   Noviisi olen tässä kasvihuone puuhassa, mutta satoa sain :D

   Poista
 2. En todellakaan kyllästy sun postauksiin ja kauniisiin kuviin! <3 Joten anna palaa. Minä ainakin luen joka ikisen postauksen ilolla.
  Kasvari on mahtava paikka puksailla ja puuhailla kaikenlaista. Nyt kun säätkin ovat näin leudot, kasvarista saa mahtavan kranssipajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pikaista paranemista myös! <3

   Poista
  2. Kiva kuulla! Joo, on tuolla mukava puuhastella. Tosin nyt flunssassa ei tietenkään pysty, joten jäi hommat vaiheeseen :)

   Poista
 3. Ihana on kasvihuoneesi ja nyt sille tuli uusi käyttötarkoituskin. Paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyödyllinen tässäkin suhteessa näköjään ;)

   Poista
 4. Mukavasti keksit hyötykäyttöä syksyllekin. Noin kauniissa paikassa on ilo työskennellä.

  VastaaPoista
 5. Ihana paikka tehdä kaikkea kaunista ja ihanaa :) Odotan innolla lisää juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mitään ihmeellistä olo kuitenkaan tulossa :)

   Poista
 6. Innolla odotan askartelujasi. Kokeilinkin jo tuota sivupalkissasi olevaa risusiiliä. Lopputulos on pikkuisen mielipuolisen näköinen... Ehkä vuosi sitten kaadetun koivun puolilahot oksat eivät olleet ihan paras materiaalivalinta :D Postaustahtisi on kyllä ollut nyt melkoisen ripeää: normaalisti olen pysynyt suunnilleen kaikkien tahdissa mukana, mutta nyt oli jäänyt edellinen postauksesi kokonaan huomaamatta. Kiva haaste ja kauniit kuvat olit valinnut siihen. Auringonpaisteinen sormustinkukkakuva ja se maisema, missä tumma pilvirintama halkoi taivasta, olivat eniten mieleeni. Pikaista paranemista ilman jälkitauteja ja mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuumehuuruissani ja vähemmän olen täällä postaillut. Alkuviikosta piti hoitotyötä tekevänä hakea pakollinen influenssarokote. Vasen käsivarsi on ollut niin kipeä etten ole pystynyt edes neulomaan. Tylsää on ollut, siksi blogistaniassa ja netissä roikun jo kolmatta päivää...

   Poista
 7. Onpa inspiroivan näköinen askartelutila.. Ja se juuri on parhautta, että ei tarvitse joka välissä korjata kaikkia keskeneräisiä juttuja pois.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, kun sinullakin on kasvarissa uusi käyttötarkoitus näin kasvukauden loputtua! Täällä samanlaisilla fiiliksillä! Minä en vaan pääse viikolla nauttimaan kasvarin valoisasta ajasta, kun sen ajan vietän töissä. Mutta onhan viikonloput - tai osa siitä - tai ehkä pikku hetki päivänvaloa...:)Olenkohan jotenkin kiireinen..?!

  VastaaPoista
 9. Onpas kivan näköistä ja hyvä lampaantaljalla istuskella!

  VastaaPoista
 10. Ihana tämä sinun kasvarisi en yhtään ihmettele jos olet tyytyväinen ja haluat tehdä sieltä postauksia. Minä en ainakaan kyllästy se on varma. Onko sinulla rosmariini tossa ruukussa. Minulla se on talvehtinut mökillä muutaman talven.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On rosmariini. Jätin sen vain kasvarille, sillä se ei kylläkään talvehdi.
   Eteisessä on pelakuut, ehkä voisin kokeilla siellä tahvehtimista. Tila on kylläkin liian lämmin...

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)