2. helmikuuta 2020

Talvimaailma


Kummallinen tammikuu on takana. Sen viimeisellä viikolla meille tulla tupsahti talvi. Lunta on pihalla varmaan 40 cm, mutta kyllähän sitä tasaiseen tahtiin muutamana päivänä satoikin. Kolminkertainen marraskuu lienee nyt takana, ainakin päivä pitenee tasaiseen tahtiin.

Tykkään vuodenajoista, mutta tykkäisin siitä että talvi tulisi ajallaan ja loppuisi myös ajallaan. Kaikki on kuitenkin otettava, mikä annetaan :) Nyt sitten toiveissa heleä helmikuu, hanget ja auringonpaiste.
Jotain normaalia voi kait toivoa ;)


12 kommenttia:

 1. Helmikuiset hanget kuulostaa ihan kivalta ja kuvat näyttää hyviltä! Ja sitten pian kevät maaliskuussa. Täällä tulee edelleen vain vettä. Katsotaan saadaanko seuraavaksi pakkaset ja kunnon jääpoltteet kaikkialle, ai että.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! Minulla on ikävä talvea. Hassua sanoa näin helmikuussa. Turkuun ei vain ole vieläkään tullut lunta eikä juuri pakkastakaan kuin satunnaisesti. Toivon, että vielä joku lyhyt talven pätkä saataisiin ennen kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli aika paljon lunta viikon aikana, joten talviselta näyttää :)

   Poista
 3. Kieltämättä lumi kaunistaa maiseman. Aika paljon teille lunta on tullutkin. Ja ihan hyvä, että tammi-helmikuussa, eikä huhtikuussa. Tuskin ilmastomuutos vielä niin paljon vaikuttaa, että vuodenajat olisivat täysin muuttuneet. Siksipä minäkin laillasi toivon, että lumi tulisi ajallaan ja lähtisi ajallaan, kun sitä lunta kuitenkin tulee. Meillä on viime päivinä satanut taas silkkaa vettä. Huomenna pitäisi kylmentyä ja pakkasta viikolla lähemmäs -10 astetta. Jonka jälkeen taas plussa-asteita ja vesisadetta. Saapa nähdä, miten tässä siirrytään kevääseen ja millainen siitä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toivottavasti aurinkoinen kevät, että kesä pääsee ajallaan alkamaan :)

   Poista
 4. Kyllä toivoisi normaaleja vuodenaikoja itsekin! Ei minulla marraskuuta vastaan mitään ole, mutta ei sen pitäisi kestää montaa kuukautta! Onneksi nyt oli aamulla pakkasta, kun koiran kanssa kävelyllä kävin. Ja luntakin hieman maassa. Pysyisipä vain!

  VastaaPoista
 5. Mukavammaltahan nämä sinun maisemasi näyttävät kuin meidän. Between kertoikin jo tuossa meidän sääennusteet ei hyvältä näytä nämä meidän säät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nyt kuitenkin päivä pitenee ja valo lisääntyy.

   Poista
 6. Kolminkertainen marraskuu! :D Sitä se alkutalvi todella olikin. Nyt onneksi meilläkin näyttää samalta kuin teillä. Luulenpa, että helmikuussa on luvassa lunta, lunta ja lunta... Koko alkutalven edestä. Minusta tuntuu, että usein tammikuu on valoisampi kuin helmikuu, mutta jospa tänä vuonna olisikin poikkeuksellisesti heleä helmikuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, marraskuuta se oli. Pimeää ja lumetonta :D

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)