4. helmikuuta 2020

Aurinko!!!






Tästä tuli niin hyvä vapaapäivä :)


13 kommenttia:

  1. Oli todella ihanan aurinkoinen päivä. Meillä tosin täällä rannikolla tuulee aina, joten näytti ihanammalta, mitä todellisuudessa oli. Oli varsin vilpoista.
    Upeat maisemat sinulla on siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli!
      Tämä on mun oma luontopolku ihan lähellä olevan vuoren päälle. Täällä ei oikeastaan kulje kukaan muu. Aika iso hakkuuaukko tuli aika lähelle tätä paikkaa, mutta onneksi täältä eivät kaataneet puita ;)

      Poista
  2. Ihastuttava sää - loistoajoitus vapaapäiväksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuonne vuoreen könyän miltei joka päivä koiralenkille, joskus tänne mukaviin maisemiin, joskus vuoren päällä olevan uuden hakkuuaukon läpi pidemmälle lenkille. Tänään fiilisteltiin lyhempi lenkki paremmissa maisemissa koiran kanssa ;)

      Poista
  3. Aurigonpaiste tuli enemmänkin kuin tarpeeseen. Itselläni oli tänään töitä, mutta olihan se vaihteeksi mukava kaivaa aurinkolasit esille ennen auton rattiin istahtamista :) Toivotaan, että aurinkoiset säät jatkuvat pitkään.

    VastaaPoista
  4. Oi, kuinka kaunista ja mahtavat maisemat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keski-Suomi on mäkistä. Tuosta läheisen tien päästä könyän miltei joka päivä tuonne metsään. Joskus tänne, josta kuvat on otettu tai sitten uuden hakkuaukon läpi pidemmälle lenkille.
      Muuten ei varmaan viitsisi, mutta kun koira :D

      Poista
  5. On ollut loistava vapaapäivä! Ihana auringonpaiste ja upeat maisemat! Jyrkät on rinteet.
    Täällä oli eilen rapsakka pakkanen (-19° aamulla) ja päivällä paistoi aurinko. Työpäivän aikana välillä tankkasin auringonvaloa itseeni ulos tuijottelemalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Komea päivä pitkästä aikaa. Näitä soisi olevan lisää ;)

      Poista
  6. Eilinen päivä olkin kaunis koko Suomessa. Meillä toistakymmentä astetta pakkasta ja pohjosesta kova tuuli. Vielä illalla viijen aikaan ol ulukona valosoo. Päivä on jatkunu! Mäinpiältä näkköö kauas, niinkuin noissa kuvissasi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)