1. elokuuta 2019

Nikkarointia

Alkaa vahvasti vaikuttamaan ettei yksikään kesä mene ilman jotain remonttia tai nikkarointia, puhumattakaan maalaushommista.
Pihavaraston tekeminen on pitänyt meitä kiireisenä viime viikon. Olenkin joskus kertonut että meillä ei ole kunnollista pihavarastoa. Tähän asti olemme säilyttäneet tavaroita saunaröttelössä. Pieni pihavarasto oli tarpeen...

Varasto on tehty pitkästä puutavarasta. Varasto rakennettiin vaahteran viereen, paikalle jossa edellisellä asukkaalla oli lasten hiekkalaatikko. Hiekka kävi hyvin harkkojen alle, ei tarvinnut sen kummoisempaa maa-ainesta erikseen tilata.

Viikonloppu siinä puuhatessa meni ja vielä arki-illat töiden jälkeen. Ja kun kauan yhdessä olleet alkaa jotain väsyneenä nikkaroimaan, ei sen aina niin mutkatonta ole.... ;)

 Suurimmaksi osaksi sitä loppujen lopuksi kuitenkin sovussa ja yhteisymmärryksessä väsättiin :)

Vanha ikkuna löytyi saunalta. Ovikin tuli ruuvattua paikalleen, kunnes tajuttiin etteihän sitä toki nyt saranoita ulkolaudoituksen alle jätetä :)
Tätä tehdessä jopa minä uskalsin pyörösahaa käyttää. Yleensä kammoksun pyöriviä teriä ja koneista lähtevää ääntä :)


Pieni pihavarasto on nyt tupaten täynnä. Paljon piti tavaraa saada säältä suojaan. Joskus tulevaisuudessa tämä jää puutarhatarvikkeille, mutta nyt täällä on kaikenlaista.Sauna on nyt tyhjillään. Vanha sauna on niin paljon homeessa vuotaneen katon ja märän purueristeen vuoksi, ettei sen korjaamisessa ole enää järkeä. Pihasauna-asiaan on nyt tullut selkeitä suunnitelmia, mutta siitä enemmän ensi kerralla ;)

8 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli hieno pihavarasto! Voi kun olisi itselläkin taitoa, tietoa ja työkaluja tuollaisen tekemiseen. Olisi kiva saada ruohonleikkuri, kottikärryt, lapiot jne siististi varastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Oikeastaan tarvitaan toinenkin varasto/liiteri. Kaikki tavarat saati polttopuut eivät mahdu tänne ;) Mutta, joo, jossain vaiheessa tämä on puutarhavarasto ;)

   Poista
 2. Olette olleet ahkerina ja sovussa on syntynyt hieno varasto! Upea väri ulkoseinissä!

  VastaaPoista
 3. Nätti varasto! Kyllä tavaroilla pitää omat paikkansa olla. Onneksi meillä on edellisen asukkaan jäljiltä tarpeeksi varastotilaa. Saattaisi muuten olla varastot edelleen tekemättä :D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)