15. toukokuuta 2019

Pientä, sievää ja parasta


 Puutarhasta löytyy paljon pientä ja sievää...

....mutta parasta keväässä on puutarhurin työn aloittaminen jonkunmoisen tauon jälkeen...ooo, miltei kolmen vuoden jälkeen siiis.
Pidin pari viikkoa vapaata ja nyt maanantaina oli ensimmäinen työpäivä. Olo on kuin olisi kotiin tullut. Oli ihana nähdä tuttuja työkavereita, muutama uusi kasvokin oli joukkoon lähtenyt.
Tiistaina jaksoin töiden jälkeen puuhastella omalla pihalla seitsemään asti. Tänään on kroppa jo väsähtäneempi. Mieli on kyllä levollinen ja pirteä. Elämä on taas mukavaa 🌷


18 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun päässyt ulkohommiin :) Minäkin kaihoten katselen ikkunoista ulos ja muistelen, miten mukavaa, vaikkakin fyysisesti raskasta oli puurtaa puutarhurin töissä. Kevään ja kesän kokee aivan erilailla, kun tekee työtä ulkona.

  VastaaPoista
 2. Luulisi, että jos on koko päivän ollut puutarhurina töissä ei iltaisin jaksa samaa tehdä enää kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tai ehkä juuri siksi jaksaa kun on puutarhuri ;) Jonkimoinen intohimo kai tämäkin, ei kai sitä muuten olisi omiakaan pihoja laittanut.

   Poista
 3. Ihanaa kun saa tehdä semmoista mistä oikeasti tykkää. Ihania kevätpäiviä sinne työn ja vapaan äärelle 😊

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihan luksukselta tehdä työtä, josta tykkää. Varmasti on raskastakin, mutta sen jaksaa, kun mieli on korkealla.
  Nämä kevään pikkuiset kukkijat ovat niin hellyttävän kauniita. Ehkä siksi, kun niitä odottaa koko pitkän talven.
  Oli kiva pitkästä aikaa käydä myös mökkipihasi kuvia edellisessä postauksessa. Enää ei ole varhaiskevät, mutta ehkä vielä ehtii rhodoja lannoittaa. On nimittäin ihan unohtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,viime mökkireissu olikin aika kiireinen, että sai tönön ja paikat muutenkin kuntoon pitkän talven jälkeen, joten ei oikein ehtinyt valokuvaamaan.
   Ensi kerralla enemmän ⚘

   Poista
 5. Sieviä pieniä. Keväällä ne tulevat hyvin edukseen, kun ei ole vielä suurempia ja näyttävämpiä kasveja viemässä huomiota. Mieluisa työ on kyllä todella hieno juttu. Mukavia hetkiä sekä töiden parissa että kotipihalla :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kukkia! Onpa kiva kun pääsit mieleiseen työhön, Onnea!

  VastaaPoista
 7. Viimeinen lause kertoi taas niin paljon! Iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva työviikko. Vaihtelevaa puuhaa 🙂

   Poista
 8. Kauniita kukkia ja mukava kun oot työssä josta tykkeet!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)