6. toukokuuta 2019

Eilinen hento vihreys

Satanut lumi suli miltei kokonaan sunnuntaina pois. Valkoisuus muuttui aavistukseksi heleää vihreyttä. Tummat pilvimassat kulkivat taivaalla, välillä räntää heitellen, hetken jopa rakeita. Aurinko pääsi kuitenkin välillä paistamaan ja sää olinkin jokseenkin suotuisa puutarhatouhuille.

Aivan kohta meillä on vihreää. Kun lämpö tulee, kaikki vihertyy silmissä. 
Luonto on vahvasti valmiustilassa.17 kommenttia:

 1. Vihreyttä on tulossa kaikkialla, kun vain lämpö lisääntyy. Ovatpa kauniita nuo lehteen puhkeavat koivut ja kaikki muukin. Jopa ruohikko alkaa elpyä. Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 2. Olin huamaavinani kasvien vihertymisen ja kasvun jatkuvan normaalisti lumesta hualimata ja taitaa sulaveret olla vaa eruksi.

  VastaaPoista
 3. Minä odotan niiiiin kovin, että lumi sulaisi pois. Heti aamusta paistoi aurinko, mutta lämpötila oli pakkasen puolella. Kävimme viikonloppuna Kuopiossa. Siellä oli puissa jo pienet lehdet. Ja lunta maassa. Aurinkoisia toukokuun päiviä toivottelee Tarja / Ruusu-unelmia ja villasukkia

  VastaaPoista
 4. Minäkin nautin tästä kevään vihertymisestä. Minne vaan katsoo niin kaunista riittää. Onneksi lumet sulivat ja vielä kun hiukan lämpenee, niin voidaan todeta ettei olo tästä parempi voi olla sellaiselle joka rakastaa kevättä!

  VastaaPoista
 5. Kyllä vihreys alkaa olla jo valtaväri, ihastelen vaahteran heleänvihreitä kukintoja ja pihlajan vihertäviä lehtimyttyjä. Koivujen pitsimäiset hiirenkorvat ovat kauneutta parhaimmillaan. Ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Niin herkän heleää. Kohta varmasti sielläkin oikein humahtaa kaikki vihreäksi.

  VastaaPoista
 7. Tuo eka kuva on just niin paras! Minulle kevään suurin kohokohta on koivun hiirenkorvat. Ihana kuva - perästä tullaan!

  VastaaPoista
 8. tätä on odotettu. Nyt saisi jo lumisateet pysyä poissa

  VastaaPoista
 9. Kauniin heleän vihreän vehreyttä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)