28. helmikuuta 2019

Haamupuutarhuri ;)

Huomasin tässä taannoin tulevan (entisenkin ) työpaikkani sivuilta että olen ollut listoilla haamupuutarhurina :D Firman sivujen päivitys näyttäisi olevan vaiheessa.

Ennen lähihoitajaksi kouluttautumista olin täällä töissä varmaan seitsemänä kautena, lähihoitajaksi valmistumisen jälkeen kävin parina kesänä, viimeksi siis 2016.

Kovasti sitä jo nurmiharavaa odottaa. Toisaalta raskas fyysinen työ saa kropan varmasti kipeäksi alussa.Ehdotin vihermanagerille että voisin tehdä instagram-sivun firmalle. Ja se sopikin. Laitoin mukaan pari kuvaa pihastani (noppakiveys, liuskekivi) vaikkei niitä firman nimissä tehtykään.

Täällä voi seurata viherrakennustouhujaGreen comes true

..kuten vihermanagerin keksimä slogan menee18 kommenttia:

 1. Kyllä sinun pihasi kuvia voi hyvin käyttää esittelyyn, on niin kaunista ja siistiä jälkeä. Pääset pian toteuttamaan taitojasi muidenkin pihoille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, parina havainnekuvana nuo noppakiveys ja liuskekiveys vaan ;)

   Poista
 2. Tsemppiä haravointiin! Mä kaipaan joskus harjoitteluaikojen puutarhurihommia. Kroppa oli kipeä, mutta töiden jälkeen oli aina ihanan väsynyt olo hyvällä tavalla. Ei tarvinnut hirveästi urheilla työn lisäksi. Ihanaa kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään niin viherrakentamisesta. Se on niin monipuolista, nurmenharausta, kiviyshommia, istutuksia yms valmiin tekemistä. Vähemmän olen ollut tuolla hoitopuolella.

   Kaikkein eniten tykkään vanhojen pihojen kunnostamisesta, sillä siellä saa olla luova esim olemassa olevien perennojen jakaminen ja uudelleen istuttaminen. Vanhoissa pihoissa vaikka itse tekeminen on hitaanpaa ja tavallaan työläämpää on mukavaa se, että tulos on todella kiva. Juuri siksi että siellä on jo olemassa olevaa esim puita ja suuria pensaita yms. Tulos näyttää heti valmiimmalta :)

   Poista
 3. Houkuttelevia kuvia - näissä on monia kiinnostavia ratkaisuja noppakivistä luonnonkiviin. Kun asiat tehdään ammattilaisen taidoilla, tulos on toimiva!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä "haamupuutarhurille" kevään ja kesän viherrakennuskoitoksiin!
  Kokemuksesta tiedän myös, että ensimmäisen viikon kärsii "raitis-ilmamyrkytyksestä", kun vähän niinkuin tottumatta tekee 8 tunnin työpäivän pihalla. Minulla eivät sentään paikat kipeydy, kun työni on pääasiassa myyntityötä taimitarhalla.
  Oikein ihanaa alkavaa maaliskuuta sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa täälläkin tulla todellinen raitis-ilmamyrkytys ;)

   Poista
 5. Selvästikin sinulla sormet syyhyää jo päästä viherrakennushommiin :) Ihanaa työtä, jossa saa elää vahvasti vuodenaikojen mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tekee ja talvisin sitten jotain muuta :)

   Poista
 6. Sinun pihasi kelpaa referaattina erinomaisesti. Kun lakkaan köyhtymästä, tilaan sinut ruhtinaallista korvausta vastaan tekemään puutarhastani paratiisin. Lupaathan laittaa komeita kivireunuksia? Sellaisia, kun teidän pihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullahan on siellä paratiisi! Mutta joo, voin tulla kivireunuksia tekeen sitten ;)

   Poista
 7. Sultahan sivujenteko käy, samoon ku viherryshommakki. Viälä pitää hetki orottaa, että pääset tosi toimihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää. Toivottavasti virtaa riittää myös omalle pihalle :O

   Poista
 8. Hienot kuvat! Kohta pääsee hommiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista kolme on mun ottamia, muut ovat kerätty firman sivuilta.
   Ja kyllä, pian vaihtuu arkityöhön ulos ja vapaisiin viikonloppuihin. Ehkäpä elämänrytmikin siinä tasaantuu ;)

   Poista
 9. Tässä tulee peukku ylös sun ratkaisuille! Live, laugh and love!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)