14. helmikuuta 2019

Koukkuja näkyvissä


Jihuu!
Valkoinen kelloköynnös on alkanut itää. Sehän tarkoittaa sitä että onnistuminen on satakertaisesti parempi kun viime vuonna, jolloin yksikään valkea ei itänyt. Kylvötaktiikassa ei kuitenkaan mitään eroa. Sellaista se on ;)

Violeteissa näkyy aavistus pientä alkua. Olisi tehnyt mieli hieman mullan pintaa ruopsasta, jotta paremmin tietäsi. Hillitsin kuitenkin itseni :)


Lumishow on täällä vähempänä, eikä lumisia kamppeita ja kenkiä ole kylppäri täynnä, niin kylvökset mahtuivat viimein sinne lämpimälle lattialle.


Chileistä 'Cayenne Long Slim' on itänyt niin hyvin että nostin sen keittiönpöydälle valoon. Toiset chilit hissukseen aloittelevat.

Voi kuinka ihminen voi olla iloinen pienistä "itusista" :)


20 kommenttia:

 1. Mahtavaa onnistumista, 100 %. Sellaisesta tuloksesta saa hyvillä mielin iloita. Minulla on yhdeksästä valkoisesta kelloköynnöksestä itänyt. Sinisistä/violeteista kelloköynnöksistä yksi on kunnolla itänyt ja toinen näyttäisi mönkivän esiin. Ihan samoin tein, kuin viime vuonna, mutta nyt itäminen on todella hidasta. Laitoin uuden satsin kelloköynnöksiä siltä varalta, jos tuo ensimmäinen annos ei enempää itäviä tuota. Mieluummin liikaa kuin ei ainuttakaan.

  Hyvää Ystävänpäivää blogiystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Näitä mielummin liikaa kun ei yhtäkään!

   Poista
 2. Onnittelut! Mullon nousus yks violetti, valakoosista ei oo mitää havaantua, mutta kylyvämisestä ei oo viälä viikkuakaa. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kelloköynnöksen itämisestä. Minulla näkyy yhdessä violetissa alkua, muut violetit ja valkoiset antavat vielä odottaa. Kyllin ne 7.2. Menikö sinulla monta päivää itämiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kylvetty 6.2 (tai 7.2). Silloin oli pari vapaapäivää, jotka hyödynsin mullansotkemispäiviksi ;)

   Poista
 4. Onnittelut ja menestystä jatkoon. Pienet koukut ovat iso ilon tuoja. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Näyttää jo todella lupaavalta! Tästä se lähtee :)

  VastaaPoista
 6. Kelloköynnöksen itämisen suhteen on aina tiettyä jännitystä ilmassa. Minullakin muutama koukku on jo ilmaantunut mullasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, viime vuonna takkusi, ei oikeastaan aiemmin, joten kyllä ;)

   Poista
 7. Jee, upea koukku! Kylvin kelloköynnökset eilen, ja onnistuin heti sekoittamaan valkoiset ja violetit:D No ihan sama, pääasia, jos edes joku itää! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Nämä pienet vihreät ovat niin ihania, niitä pitää käydä kurkkimassa päivittäin;)
  Munkin kelloköynnökset ovat itäneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja kasvavat sitten aikamoisella vauhdilla :)

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)