2. joulukuuta 2016

Metallista joulua?

Ei, en ole menossa Raskasta Joulua -konserttiin, vaikka sekin aika mukavaa voisi olla. Sen sijaan kävin viikolla eräässä puutarhamyymälässä ostamassa suojaruukkuja. Jotenkin tuntuu että noita suojaruukkuja on aina liian vähän tai ne on väärän värisiä tai kokoisia.Tällä kertaa päätin ostaa metallisia ruukkuja ja ostinkin edullisia sinkkisiä suojaruukkuja, useaa eri kokoa ja paria eri mallia. Tulevat joulukukkani taitavat asua sitten näissä ;)

Eikä puutarhamyymälöistä pääse ulos vain ja ainoastaan sen asian kanssa jota meni etsimään. Löysin sieltä hopealangan, jossa oli hieman kimalletta. Yleensä vieroksun kaikenlaista keinotekoista blingblingiä, mutta tämä kimalteleva lankaköynnös oli jotenkin ihana. Kuvaan en kimallusta saanut kovinkaan hyvin ikuistettua.

En ole kovinkaan innokas askartelija, mutta joskus siihenkin innostun. Säilyketölkeistä tein myös jonkunlaisia "suojaruukkuja". Vähän koristelua langalla ja huovalla, niin eiköhän passaa vaikka hyasintille.
Kävin siis myös eräässä askarteluliikkeessä. Kaikenlaistahan siellä on, ihan pää menee pyörälle. Ostin huopaa, luonnonnaruja, niintä ja erilaisia nauhoja, jos vaikka innostun muutakin tekemään ;)
Huopasydän papupurkin koristeena;)
Tähän purkkiin liimasin pitsinauhaa. Mitähän nötköttiä lie tässäkin purkissa ollut ;D
Tunnelmallisia iltoja kaikille!


26 kommenttia:

 1. Ihanat suojaruukkut, täysin minun makuuni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei haittaa vaikka aika kuluttaa, pysyvät kivoina ;)

   Poista
 2. Teit sen, minkä mie jätin tänään tekemättä: ostit kimalteisen hopealangan! Minulla samanlaiset ajatukset, ei valmiiksi kimallettuja, mutta kuitenkin pyörin niiden ympärillä... mukaan lähti sitten kuitenkin kaunis, perus-jouluruusu! Ruukunsuojuksesi on kivoja!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja löytöjä ja askarteluja, noihin saa vaikka mitä kivaa. Mulla on sama juttu eli että onhan noita ruukkuja kertynyt, mutta usein ei löydy sopivaa ja silloinhan voi hyvällä syyllä hankkia muutaman lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tai ainkin hankkia vähintään kolme samaa ;)

   Poista
 4. Niin kauniita löytöjä. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Sitä o nurkat täynnä kaikenmaailman purkkia ja purnukkaa, mutta jos haluaa yhtenäästä ilimettä, nii kauppahan o mentävä..... nii ja kyllä se vaihteluki piristää ;) Kivan kotitekoosen ilimeen sait niihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaihtelu piristää. Ulkoruukkuja löytyy minulta ihan sopivasti, mutta sisälle laitettavien kanssa on vähän niin ja näin ;)

   Poista
 6. Askartelukaupalla on samanlainen vaikutus, kuin puutarhamyymälällä: vaikka et yhtään mitään tarvitse tai aio edes ostaa, aina jotain lähtee mukaan. Purkeista tuli tosi kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapa olla juuri niin, vaikkakin en ole suuri askartelija ;)

   Poista
 7. Kivat sinttipurkit! Mukavaa viikonloppua, Pirjo!

  VastaaPoista
 8. Kyllä metalli jouluun sopii, ainakin tässä muodossa :)

  VastaaPoista
 9. Kauniit purkit, metallin kimallus sopii hyvin jouluun. Ihania kukkakuvia tuolla alempana!

  VastaaPoista
 10. Askartelu onkin hauskaa aina välillä. Kivat purkit.

  VastaaPoista
 11. Tulipas kivoja purkkeja!

  VastaaPoista
 12. Kivoja löytöjä ja tunnelmallisia kuvia. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)