5. joulukuuta 2016

Valkoista joulukuuta ;)

Nyt on taas ihanien kotimaisten tulppaanien aika alkamassa. Lumi on maassa ja toivon sen pysyvän. Näin joulukuun alkuun ihastelen valkoisia tulppaaneja, joiden kanssa kimppuun laitoin havuja, eukalyptusta (Eucalyptus cinerea) sekä aavistuksen valkoiseksi värjättyjä heiniä.

Kukat ovat Huiskulasta. Kiitos!


16 kommenttia:

 1. Ihana valkoinen tulppaani kimppu tykkään kovasti vatkoisesta kukksesta, ja nuo valkoiset heinätkin sopivat hienosti kimppuun:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kimppu! Tuli ihan joku lumiprinsessa mieleen. Juuri kävin Riinan blogissa (Versoja Vaahteramäeltä) ihastelemassa jouluisia kukka-asetelmia. Totesin, että myös punainen tulppaani on aivan ihastuttava joulukukka. Aikoinaan sitä käytettiin paljonkin jouluasetelmissa, mutta minne lienee kadonnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minusta tulppaani kuuluisi joulun asetelmiin edelleen, niin valkoisena tai punaisena. Tulppaanit ovat muutenkin niin ihania, että niitä täytyy saada :)

   Poista
 3. Ihana kimppu. Nuo valkoiset heinät ovat kuin huurteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yleensä en tykkä noista värjätyistä, mutta tähän ne mielestäni sopivat :)

   Poista
 4. Kaunis valkoinen kukkakimppu!
  Jouluruusun ohella haluan myös tulppaaneja jouluksi.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunis talvikimppu!

  VastaaPoista
 6. Kesäkukkasista on juuri sen verran aikaa vierähtänyt, että jouluiset kukkaikimput ja joulukukat saavat ihmisen (minut) ihan suunniltaan - ovat niin kauniita ja runsaita ja värit joulun sopivia..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en ole oikeastaan ollenkaan jouluihminen, mutta parasta on ihanat kukat, joita on saatavilla näin joulunaikaan ;)

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)