18. huhtikuuta 2017

Kuin karkit ;)


'Red Pandora'
'Inspire Pink''Inspire Scarlet'Kovin montaa kukkaa ei eteisen pelakuissa ole. Näin läheltä kuvattuna ne näyttävätkin oikein maukkaille. Minusta punainen on vaikea väri kuvattaessa, riippuen valosta ja taustastakin ja omista harrastelijan taidoistani :D
'Red Pandora' taittaa luonnossa aavistuksen oranssiin, muiden kuvien värit osuivat jokseenkin oikein ;)

Tervetuloa uudet lukijat! Minulla oli ennen tapana toivottaa kaikki nimimerkeillään tervetulleiksi, kunnes huomasin että bloggerin lukijat-palkki elääkin omaa elämäänsä. Ennen siinä oli ensimmäisenä esillä uudet lukijat, mutta nyt se ei ole viime aikoina oikein pitänytkään sitä loogista järjestystään.
Yhtä kaikki, olen niin kiitollinen että seuraatte blogiani (puutarhani ovat kaikkea muuta kuin selkeitä viherrakentajan pihoja) ja vielä iloisempi jos täältä löydätte ideoita itsellenne!


Mukavaa viikkoa!


12 kommenttia:

 1. Kaunista! Mukavaa viikkoa, Pirjo!

  VastaaPoista
 2. Hurmaavia otoksia! Tilasin eilen ruusunnuppupelargoneja ja nyt odottelen innolla pakettia saapuvaksi. Vaarallista tämä blogeissa kiertely, kun tulee kaiken maailman mielitekoja 😉

  VastaaPoista
 3. Mielettömän kauniita otoksia, sinulla on hyvä kamera ja taito kuvata - näitä on kiva katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuvasin kauan "aataminaikaisella" 1000d canonilla, viime syksynä hankin paremman kameran 70d. Nämä kuvat otettu makrolinssillä, joka on ollut minulla kauan;)
   Olen tykännyt uudesta kamerastani, ei menny raha hukkaan ;)

   Poista
 4. Jep, kuin karkkeja! Suorastaan herkullisia. =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)