19. huhtikuuta 2019

Vahvasti kohti kesää ;)

Yhteistyössä Biolan


Mikä fiilis kun saa istuttaa kevään ensimmäiset orvokit! Sääkin on muuttumassa oikein mukavaksi ja lämpöä lupaillaan. Vahvasti siis kesää kohti mennään.

Olen aloittanut pienimuotoisen blogiyhteistyön Biolanin kanssa. Biolanin tuotteita olen käyttänyt aiemminkin ja havainnut ne erittäin hyviksi.


Kesäkukille olen käyttänyt Biolanin kesäkukkamultaa. Se sisältää murskattua kevytsoraa ja biohiiltä, siksi mullan rakenne on ilmava ja kevyt. Mullassa oleva biohiili pystyy sitoo vettä itseensä ja luovuttaa sitä hitaasti kasvien käyttöön. Kasteluvälit voivat näin ollen olla pidemmät.

Viime vuonna istutin kelloköynnökset Biolanin kesäkukkamultaan suureen ruukkuun. Täältä voit kurkata millaisille viime kesänä kelloköynnökset näyttivät portaiden vierellä. Tähän ja varsinaiseen kesäkukkasesonkiin on vielä aikaa, mutta nyt voi aloitella orvokeilla



Tosiasiassa istutusastian kokoon on myös kiinnitettävä huomiota. Isommassa astiassa kasveilla on paremmat kasvuolot. Näissä ensimmäisissä orvokkifiilistelyissä olen istuttanut kasvit aika pieniin ruukkuihin. Jossain vaiheessa istutan orvokit uudelleen isompiiin astiohin, mutta näin alussa hieman söpöillään ;)


Tällä kertaa tuli valittua aika hempukan värisiä ;)


Hempukat koristavat kasvihuonetta. 
Pienikukkaiset orvokit paistattavat päivää terassilla.
Pikkuorvokki saviruukussa on myös aika kiva kevättuliainen kyläreissulle.



Mukavaa pääsiäistä
 ja kesän odotuksen aikaa!

18 kommenttia:

  1. Kaunista ja kukkaisaa pääsiäistä sinullekin💛🧡

    VastaaPoista
  2. Juuri sopivan hempukan väriset orvokit :) Hyvää pääsiäistä sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Ihanat orvokit! Oisin tuota multaa minäkin ostanut, mutta ei sitä sattunut olemaan sopivasti lähikaupassa ja sellaista pussia että jaksaisi kantaa. Joten oli tyydyttävä toiseen multaan. Pääasia että pääsi istuttamaan orvokkeja, vaikka ovatkin ihan tuikitavallisia :)

    VastaaPoista
  4. Orvokit ovat vaan niin ihania.
    Hyvää pääsiäisen aikaa myöa sinulle!

    VastaaPoista
  5. Nätin hempukat orvokit!
    Onnittelut Biolan-yhteistyöstä. Hyviä tuotteita, joita minäkin käytän ahkerasti.
    Hyvää pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista
  6. Söpön värisiä <3 Sama multa on minulla ostoslistalla. Osoitti tehonsa viime kesän kuivuudessa, joten tänä vuonna laitan samaa kaikille lopuillekin. Aurinkoista pääsiäistä!

    VastaaPoista
  7. Onpa kauniita orvokkeja. Biolan-tuotteista minullakin on hyviä kokemuksia. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  8. Ihanat kuvat ja nuo orvokit on kyllä niin suloisia kukkia! Kiva yhteistyö, onnea siitä! Leppoisaa pääsiäisen aikaa❤️🐥

    VastaaPoista
  9. Joo, sitä täällä odotetaan jo kummasti ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)