1. maaliskuuta 2018

Ei kai tämä niin vakavaa ole?


Siis bloggaaminen...Eiköhän bloggaaminen kuitenkin ole ihan jokaisen itse omakohtainen valinta? Valinta miten sitä tehdä. Valinta haluaako yhteistyötä. Ja valinta mitä postauksia itse lukee.

Minun blogini ON myös tavallaan päiväkirja (edit ja valokuva-albumi). Ja se on julkinen, sillä haluan jakaa montakin kuvaa ja tarinaa teidän kanssa. Olen itsekin hämmästynyt että kotipihan nurmiaavikosta on tullut puutarha!

Minun blogini harvoissa arvonnoissa ei ole monimutkaisia sääntöjä, sillä jokainen liittyy lukijakseni juuri blogini takia...ja myös lopettaa, kun jutut ei kiinnosta.

Instagram on juurikin kuvapainotteinen. Minua siinä viehättää kauniit laadukkaat kuvat. Mahtavaa on kun opin että sinne voi julkaista järkkärillä otettuja kuvia. Instatilini ei ole ollut aikoihin sidoksissa blogiini. Pahoittelen jos olette sinne jääneet roikkumaan seuraajiksi. Instassa en ole ehtinyt juuri käymään, mutta sekin päivä saattaa tulla. Niin, ja vitsit mitä luontokuvia sieltä löytyykään....(koko maailma avoinna).


Juu, seuraavaksi lienee keskustelua voiko blogin kuvia muokata ennen julkaisua...Raw-kuvat ? Siitä en juuri tiedä mitään, haluaisin tietää paljonkin :)Live and let die!

Tämä on alkuperäisesti The Beatlesin edit siis Paul McCartney ja Wings-yhtyeen kappale  Live and let die

Itse kuitenkin olen nuoruudessani tullut tutuksi kappaleen tästä versiosta Guns N' Roses


Loppujen lopuksi tämä puutarhabloggaaminen on ihan


26 kommenttia:

 1. Mainiosti kirjoitettu tästä tämän hetken kuumasta perunasta ❤

  VastaaPoista
 2. Ei, tämä ei ole olenkaan vakavaa! 😊
  Ja täällä blogimaailmassa on mukava, kun omasta blogista voi tehdä just oman näköisen ja oloisen. Ja sehän se tästä hommasta just viehättävää tekeekin. Myös lukijapuolella oltaessa.
  Ihanaa, kun sä ja Tuplasti Terapiaa on just sä!💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukavasti sanottu Riina!
   Niinpä, ja kuin myös :)

   Poista
 3. Jokainen blogi on kirjoittajansa näköinen ja se on vain hyvä asia. Erilaisuus on rikkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Juuri näin. Ja jokainen lukija löytää omansa :)

   Poista
 4. Tätä aihetta on pyöritetty viime päivinä melkoisesti. Minusta on hienoa, että jokainen voi tehdä blogistaan juuri sellaisen kuin itse haluaa juuri sellaisilla säännöillä ja painotuksilla kuin itse haluaa. Vielä paremmaksi asian tekee se, että jokainen saa lukea tai olla lukematta ilman, että asiaan on kenelläkään mitään sanomista.
  Tykkään sinun blogistasi siksi, että se minusta se on hyvä blogi. Jollen tykkäisi, en sitä seuraisi. Yksinkertaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin. Eikä siihen ole lisäämistä :)

   Poista
 5. Olet kyllä asian ytimessä :)
  Minulla on hyvin samanlaiset periaatteet kuin sinullakin bloggaamisen suhteen. Koskaan en ole kalastellut lukijoita blogiini arvonnoilla, jos joskus olen arponut jotain, kaikki ovat saaneet yhdellä arvalla osallistua, enkä halua tehdä blogiyhteistyöpostauksiakaan, haluan olla vapaa kaikista velvotteista.
  Ei minua silti häiritse blogien yhteistyöpostauksetkaan, jokainen tekee tosiaan omannäköisensä blogin. Olisi se aika tylsää, jos kaikki blogit olisivat samanlaisia!
  Minulla ollut blogi jo 10 vuotta, sinä aikana on blogimaailmassa monenlaisia keskusteluja käyty, mutta ihan parasta tässä bloggaamisessa ovat blogikaverit, joista monesta on tullut ihan oikeita ystäviä, joiden kanssa aina silloin tällöin tavataan mukavissa merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli vuoden verran yhteistyötä Huiskulan kanssa. Tavallaan se oli kivaa, mutta tunnustan tehneeni myös "pakkopostauksia" Postauksia, joiden tekemisessä ei ollut kivaa tunnetta. Joissain vaiheessa kukkien hakeminen muuttui kohdaltani työläämmäksi, joten päätin luopua yhteistyöstä. Ilman velvoitteita on parempi.

   Poista
 6. Terapian tarpeessa tänne tulee aina lukemaan :D Minä hoksin vasta jälkikäteen blogin nimen päätettyäni, ettei ruusuista riitä juttua koko vuodeksi. Vaihtoehto oli rönsyillä laitojen yli, tai jättää blogi puoleksi vuodeksi talvilevolle. Mieluummin rönsyilin.

  Kiva kun kirjoitat täällä - luen tätä, koska tämä on tosi mukava blogi. Kiitokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, kiitokset :D
   Minun blogini nimi oli alunperin mökkipuutarhassa. Muutimme rivarista tänne kotitönöön ja blogi täyttyi kotipihan laittamisesta. Nimi ei todellaan enää vastannut, vaan oli pikemminkin hämäävä.
   Unelmia ruusuista on hyvä nimi, siinäkin on varaa haaveilla ja kirjoittaa vaikka mistä. Eipä silti rönsyily on blogeissa mukavaa!

   Poista
 7. Bloggaaminen on tosiaan ollut nyt viime aikoina monissa blogeissa puheenaiheena ja aina silloin tällöin asia näyttää nostavan päätään keskusteluissa. Meitä bloggaajia on hyvin monenlaisia ja itsekin koen sen pelkästään rikkautena. Kukin bloggaa omalla tyylillään ja tavallaan. Itse bloggaan hyvin vaihtelevasti. Välillä juttuja tulee tiheämpään ja välillä taas harvempaan, mutta en suostu ottamaan siitä itselleni suurempia paineita. Elämässä on kuitenkin niin paljon muitakin itselle tärkeitä ja kivoja asioita ja bloggaus on vain yksi niistä. Täällä blogissasi vierailen aina hyvin mielelläni, sillä arvostan puutarhaasi ja sen kauneutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, bloggaus on mukava harrastus. Elämässä on paljon muutakin :)

   Poista
 8. Rennolla otteella on hyvä mennä. Ei tule paineita ja voi pitää tämän harrastuksena.
  Päiväkirjamaisuutta on minullakin joukossa. Käyn joskus tarkistamassa blogista jonkin asian edellisiltä vuosilta.

  VastaaPoista
 9. Tämä blogimaailma on niin monitahoinen juttu, kuka hakee täältä iloa ja inspiraatiota, kuka haluaa jakaa omia kuviaan ja ajatuksiaan, meitä on monenlaista lukijaa ja bloggaria. Ja täällähän on vapaus valita, mitä seuraa, jos jonkun tapa tehdä blogia ei miellytä, voihan se jättää seuraamatta. Jotenkin en ymmärrä ihmisten halua kirjoitella negatiivisia ja valittaa kirjoittelemalla toisten tavasta jakaa harrastustaan.
  Mutta sinun blogisi seuraamista en jättäisi missään tapauksessa, tämä on ilahduttava, kaunis ja ainakin minulle kokemuksia ja tietoa antava blogi, kiva, kun saan olla lukijanasi:) Instagramin luontokuvat ovat vieneet minunkin sydämeni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva jos vinkkejä löytyy. En ole mikään ohjeiden kirjoittelija :)

   Poista
 10. No ei oo :) Tämähän perustuu vapaurenvalintahan, kaikin pualin. Jos son jollekki liian vakavaa, pitää kattua peilihin.

  VastaaPoista
 11. Olen aivan samaa mieltä kanssasi!

  Kirjoitan aina, kun asiaa on ja siitä mikä voisi olla lähellä sydäntäni, aina ei asiaa olekaan ja silloin on hiljaista. Koskaan vielä en ole arvontaa laittanut (saamattomuutta varmaan), yhteistyökumppaneita minulla ei ole ollenkaan ja varmaan ei tulekaan koskaan. Olen ollut täällä blogistaniassa niin iloinen - paljon vinkkejä olen saanut monesta asiasta, paljon ystäviä olen saanut myös, kenen kanssa joskus tavataan ja vaihdetaan ajatuksia niin livenä kuin s-postillakin. Samoin on instan kanssa. Menee joskus viikkoja - kuukausiakin, kun sinne kuvia laitan ja aina vain kameran kuvia.

  Olen kai aika maatiainen ja yksinkertainen koneiden käytön kanssa. Olen vain ollut iloinen saamistani vinkeistä ja hyvästä mielestä. Harmittaa vain, kun haluaisin kommentoida useammin, mutta elämä vie aikansa - kaikkea mitä haluaisi tehdä ei aina ehdi, joskus kuitenkin :D

  Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina ehdi vaikka haluaisi. On muutakin elämää ja pitääkin olla!

   Poista
 12. On taas kyllä upeat kuvat!
  Hupsista, multa on kyllä nuo kuumat ja kylmätkin perunat ihan jääneet huomaamatta.
  Olen samaa mieltä niin sinun kuin kommentoijienkin kanssa. Omien voimavarojen puitteissa mennään monissakin asioissa. Niin bloggauksen kuin puutarhanhoidonkin kanssa. Tsemppiä :)!

  VastaaPoista
 13. Ei ole vakavaa todellakaan! Tämä aihe puhuttaa nyt monissa blogeissa. Yleensähän näissä on ihan rento meininki. Sinulla on aina niin hienoja kuvia. Olet taitava kuvaaja. Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tehdä tästä vakavaa. Pidetään rento meininki yllä ja keskitytään olennaiseen ;)

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)