14. syyskuuta 2016

Aurinko!

Ei hetkeäkään ole kaduttanut päätökseni olla puutarha-alan ulkotöissä tänä kesänä. Heinäkuun monsuunisateiden aikaan olin tosin lomalla, yhden viikon silloin Hollannissa ja toisen viikon kotona ja mökillä. Vaikka vettä on sadellut, en koe että kesä olisi ollut mitenkään erityisen märkä, sillä hyvin harvassa oli ne työpäivät jolloin piti olla sadevaatteet päällä.

Ja miten ihana syyskesän sää onkaan ollut. Aurinkoa ja sinistä taivasta, näin syyskuussa sää voisi olla jotain aivan muuta. Postauksen kuvat sopivat oikein hyvin tämän hetken tunnelmaan. Useana keväänä on minulla ollut tapana kylvää matalia auringonkukkia suuriin saviruukkuihin.
Komeita aurinkoja ne ovatkin :)
Nyt tälläistä valoa ja väriä, viikonloppuna mökillä olikin meillä ihan toisenlainen sää. Siitä enemmän seuraavassa postauksessa.


Nautitaan ihanista päivistä!8 kommenttia:

 1. Kuvasi ovat yhtä täynnä lämpöä ja aurinkoa, kuin viime päivien säät.
  Miten en ole tajunnut kylvää auringonkukkaa ruukkuun? Kiitos erinomaisesta vinkistä - jos vielä sen muistan tallentaa helposti löydettävään paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minusta on kätevää kylvää muutama siemen suoraan tälläiseen ruukkuun. Heikoimmat taimet otan pois. Ruukut on kiva siirtää kukinnan alkaessa keskeiselle paikalle :)

   Poista
 2. Nii nimensä veroosia kukkia. Yritin ettiä kaupoosta sun kuvien innoottamana matalia auringonkukkia, mutta en löytäny. Ehkä joskus löytyy.

  VastaaPoista
 3. Tykkään auringonkukista ja kuvistasi. :)

  VastaaPoista
 4. Ilahduttavia auringonkukkia ja vielä perhosilla :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)