12. maaliskuuta 2012

Nimimerkin vaihto :)

Huomasimpa juuri miten hassulta näyttää kun blogini nimi ja profiilini nimimerkki oli sama. Päätin sitten profiiliini laittaa ihan oman nimeni. Eihän tässä kovin salaisia kirjoitella, mitäpä haittaa jos joku tutuntuttu tämän minuun sattuu yhdistämään :)

Sääennuste lupaa nyt kevättä tänne Keski-Suomeen ja kylvölaatikosta jo pilkistää keltapäivänhattujen ja punahattujen pienenpieniä kasvunihmeitä. Aika nopeasti lähtivät itämään, siis viikossa ilmaantuivat ensimmäiset urhoolliset taimet. Huolestuttavaa kuitenkin on epämääräisen näköinen sienikasvusto mullan pinnalla... otin muovit pois kylvölaatikkojen päältä, ehkäpä tilanne sillä korjaantuisi. Kyllähän sitä taisi tulla jos jonkinmoista asiaankuulumatonta kasvustoa kylvöksiin edelliselläkin kerralla, tosin vähän erinäköistä..mmh.

Nyt muuten on jo neljä lukijaa :)
Tervetuloa siis matkaan; Kuje, Mökkihöppänä, Marja-Leena ja Ansa!


Hanskat penkille ja valokuvaustauko...näin käy usein. Epätarkka kuva, muttei se aina ole niin väliä ;)
Tykkään muuten valtavasti tuosta lemmikistä. Annan sen pilkistellä muiden kasvien lomassa, yksinään sen kasvusto on kukinnan jälkeen melko paljas.3 kommenttia:

  1. Mie taas tein juuri pari viikkoa sitten toisin päin, saa kujeilla rauhassa ilman puutarhahullun mainetta. Se tokin on jo varmasti muutenkin, joten loppujen lopuksi pelko taitaa olla turha. :)

    VastaaPoista
  2. Sehän tässä vaarana tosiaan lienee...ryhtyä nyt näin julkisesti puutarhahulluksi ;)

    VastaaPoista
  3. joo, julkisesti vaan puutarhahullu, hyvä maine se on :D ja iloa siitä on muillekin...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)