14. maaliskuuta 2012

Kylvöjä ja uusiokäyttöä ;)

Ehdin jo aiemmassa päivityksessä iloita keväisestä säästä liiankin aikaisin. Eilinen oli nimittäin erittäin tuulinen ja kohtuuttoman liukas päivä.... ainakin näin koiralenkin puolesta. Useaan otteeseen meinasin kaatua, toisaalta erittäin hyvä keli opettaa koirakakaraani olemaan vetämättä ;) 

Tein tänä vapaapäivänä vähän lisää kylvöksiä. Kolme viikkoa jääkaapissa kylmäkäsittelyssä olleet palloesikko ja kiinankärhö pääsivät nyt kylvölaatikkoon ikkunalle. Kylvin myös korallikeijunkukan, itää valossa, joten pintakylvö. Tätä pitäisi nyt sitten muistaa sumutella...
Yksivuotisista kylvin riippalobelian ja leijonankidan. Leijonankita tuli kaupan päälle Isoäidin kasveilta. Ehkäpä ne johonkin sopivat. Toinen yllätyspussi oli revonhäntä, se varmaan jää laittamatta tältä keväältä. Ei oikein sovi tällä kertaa yltiöromanttiseen kesäkukkasuunnitelmaani, sillä keväämmällä laitan kosmoskukkia, kesäharsoa ja kesämalvikkia;)

Askartelin valmiiksi muutaman "taimikasvatusruukun" maito-ja mehupurkeista. Koulin taimia tälläisiin laatikoihin, sitten kun se aika tulee. Tilaa ikkunalaudallani aika vähän ja tälläinen maitopurkkisysteemi on mielestäni melko kätevä. Pitää vaan varoa liikakastelua. 


Ja lopuksi säläpalat ovat oiva leikkikalu :)


Oo, lukijamäärä on tuplaantunut ;) Tervetuloa Mie vaan, betweenland, Eija sekä Konnadonna.


2 kommenttia:

  1. Hyvä apulainen...meillä samaa tekee suomen ajokoira! ei uskoisi...kaikki "sälä" kelpaa silputtavaksi:) Näppäriä nuo kasvatusruukut!

    VastaaPoista
  2. Totta, säästyy tärkeimmät tavarat hampailta..noin yleensä :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)