27. maaliskuuta 2022

Eteisen pelargonit

Eteisessä talvehtineet pelargonit näyttävät nyt oikein hyvälle. 
Totisesti on kesäaika :D
Jokunen viikko sitten leikkasin pelakuita aika rajusti ja laitoin ruukkuun hieman uutta multaa pinnalle. 
Samalla aloitin lannoittamaan kastelulannoitteella. 


Juurrutin pistokkaat vesilasissa ja komeita juuria osa olikin kasvattanut. 
Minulla vaan ei ole mitään hajua mikä mikäkin pistokas on, 
ei nimittäin tullut laitettua minkäänlaistä nimilappua ;)

Blogger tökkii ihan urakalla kuvien lataamisessa. 
Kuvat pitää aina ladata yksitellen jos haluaa ne tiettyyn järjestykseen ja minähän haluan.
Bloggerin kömpelyyden vuoksi olen päättänyt alkaa päivittämään instagramia enemmän.Käykää kurkkaamassa:edit. Mikäli teillä bloggareilla on siellä instasivut, niin kommentoikaa tähän 
tai instaan, jotta löydän teidät paremmin ;)
Osaa toki seuraankin siellä.


18 kommenttia:

 1. Ihanan hyvinvoivia taimia! Bloggerin oikuttelu harmittaa minuakin; yksittäistä kuvaa ei voi poistaa jne... Kommentointikin on näköjään taas työlästä, joudun tyhjentämään seulaushistorian joka kommentin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja aivan tolkuttomasti ottaa päähän kun väkisin tulee heti tyhjä rivi otsikon alle. Välillä sen saa nopeasti pois, mutta välillä taas eka kuva hyppää rivistä pois. Pitää ladata kuva uudelleen ja joskus se onkin sitten viimeisenä kuvana. Ärsyttävää säätöä ;)

   Poista
 2. Oi, nyt riittää pelakuita. Minulla oli samaa ongelmaa alkuvuodesta, nyt pystyn lataamaan kaikki kuvat kerralla ja tulevat oikeassa järjestyksessä. Ihme juttu miten vaihtelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Toivotaan että kasvavaat ;9
   On oikeasti tympeää kun ei toimi bloggeri kunnolla ja ripeästi :D

   Poista
 3. Mahtavan näköiset pelargoniat siellä onkin. Mulla ei ole ollut ongelmia kuvien lataamisessa vaan on toiminut ihan niin kuin ennenkin. Instasta minut löytää nimellä @kristiinakortelahti.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvinvoivia pelaguita. En ole leikellyt omia pelaguitani, kun ovat kerrankin varsin hyvän näköisiä. Pistokkaita niistä voisi ottaa.
  Minulla ei ole nyt ollut ongelmia bloggerin kanssa. Pitää varmaan koputtaa puuta, ettei tulisikaan. Riittävästi sen kanssa on saanut tapella. Blogger on mielestäni varsin jäykkä niin tekstin kuin kuvienkin osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on jäykkä. Ehkä pitäs laittaa vaan vähempi kuvia, niin ei menisi hermot minulla. Toisaalta minulla ei kyllä useinkaan ole mitään järkevää kirjoittevaakaan :D En tiedä miten tän blogin kanssa nyt jatkossa. Jotain kuitenkin postaan. Siitä Malagan kasvitieteellisestä on nyt vaivalla saat luonnos aikaan....

   Poista
  2. Ihan riittävästi laitat tekstiä kuviesi oheen. Mielelläni luen jokaisen postauksen ja vielä suuremmalla ilolla katselen kuviasi. Moni on siirtynyt tai siirtymässä Instaan. Kivaa sekin, mutta minulle teksti on kuvien lailla tärkeää.

   Poista
  3. Huomasin että sinulla on siellä Instassa profiili jo aluillaan. Jos innostut, olen siellä jo varalta seuraajana :D

   Poista
 5. Itselläni latausongelma on ollut kesästä asti. Kuvat saa kokemukseni mukaan helpoiten oikeaan järjestykseen, kun ensin lataa kaksi kuvaa, ne menevät aina väärinpäin, mutta on helppo copy-pasteta oikeaan järjestykseen. Sen jälkeen uusi kuvien lataus ja kaikki menevät oikeaan järjestykseen. Ehkä voisi toimia myös sinulla?

  VastaaPoista
 6. Hyvinvoivia pelakuita on siulla ikkunalla ja hyvät juuret on vesilasissa tullu. Miullakin on nimettömiä nyt juurtumassa ystävälle ja osa jäi merkkiimättä ajoissa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä on tomerat ja hyvinvoivat pelargoniat. Kukkaloistoa taas tiedossa 🌼🌸

  VastaaPoista
 8. Virkeitä pelakuita, niin eteisessä kuin pistokkaatkin. Minulla taisi joskus silloin bloggerin uudistuksen aikaan vaihtua kuvien latausjärjestys niin, että aikajärjestyksessä uusin kuva tulee ensimmäiseksi ja vanhin viimeiseksi. Todella ärsyttävää! Yksitellen lataaminen on niin työlästä, että olen päätynyt lataamaan kaikki kerralla ja sitten ctrl+x ja ctrl+v -yhdistelmillä niitä leikkaan ja liitän oikeaan järjestykseen. Ei ole nopeaa sekään, mutta saa kuitenkin kerralla kaikki haluamansa kuvat samaan postaukseen eikä tarvitse edestakaisin selata, minkä jo latasi ja jäikö joku välistä. Keskimmäistä kuvaa ei sentään tarvitse siirtää :D
  Ei noissa puutarhaprojekteissa oikein toimi se, että ensin näytetään valmis lopputulos ja peruutetaan siitä työvaiheet lähtötilanteeseen. Tai oikeastaan en tiedä mitään, mikä olisi järkevintä esitellä aikajärjestyksessä takaperin. Siemenen itäminen? Kukkanupun aukeaminen? Lomamatka? Talonrakennusprojekti? Ei. Ei. Ei. Ja ei. Jollakin nörtillä ei ole käytännöllisyys ollut yhtään mielessä bloggerin uudistusta koodatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep😶 Että osaakin olla tympeä tää blogger.

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)