3. helmikuuta 2018

Ostoksilla :)


Olen jo kauan himoinnut näitä kasvitauluja. Nyt viimein kävin ostamassa itselleni yhden. Olisin halunnut kymmenen, mutta ei taida tila riittää. Nämähän ovat tietysti Ebba Masalin opetustaulujen uusintapainoksia. Aivan ihana!


Liikkeessä oli tarjolla Ebba Masalin taidetta useissa erilaisissa jutussa, tarjottimia, purkkeja, kasseja jne. Päädyin ostamaan keittiönpöydälle samaisen kallioimarre-kaitaliinan.
Äitiäni ajattelin ilahduttaa orvokki- kuvioisella pyyhkeellä.


No,niin. Tässä alla syy, miksi keskustaan piti lähteä :D


Kasvikunta-kirja. Se oli pakko saada, ja nuo kortit. Kirjan esittely löytyy täältä Versoja vaahteramäeltä  ja korteista kirjoitetaan täällä Rikkaruohoelämää


Ah, kasviterapiaa!


26 kommenttia:

 1. Minäkin ihastuin noihin kortteihin ja kirjaan, mutta enpä ole vielä saanut niitä. Pari vuotta sitten ostin Ebba Masalinin kortteja sekä peltipurkkeja. Ne alkuperäiset opetustaulut ovat ihania, mutta niin kalliita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä ovat aika ihania. Ne alkuperäiset ovat todella hienoja ja isompiakin. Tämä ostamani on 50x70.

   Poista
 2. Onpas hauska tuo pöytäliinakin! Jotenkin piristävää, että pöytäliinassa on tumma tausta. Ja nuo postikortit! Pitäisi useammin ilahduttaa kavereita korteilla ja nuo sopisivat kevääseen aika hyvin!

  VastaaPoista
 3. Nyt on asianmukainen kaitaliina :)

  VastaaPoista
 4. Nuo opetustaulut ovat ihania. Kirpparilla oon joskus nähnyt alkuperäisiä, mutta ovat olleet niin hintavia, että ostamatta on jäänyt.

  VastaaPoista
 5. Aah, mitä kasviterapiaa! <3
  Tykkään ihan älyttömästi noista Ebba Masalinin opetustauluista. Tuo saniaiskuvio on yksi ehdottomista suosikeistani. Minulla on kissankellojuliste yläkerran aulassa ja noista opetustaulujen kuvista tehtyjä kortteja virittelen kaikkialle.
  Sain joululahjaksi ystävältä puolukka/mustikkakeittiöpyyhkeen ja pannunalusen. Taisin hieman kiljahdella ilosta avatessani pakettia. :)
  Noista kasvikunta korteista vielä haaveilen.
  Kasvikuviot ovat vaan niin ihania. Pelkään, että meidän huusholli alkaa olla kohta pursuilemaan kasvikuvioista. Mutta eihän kasvikuvioita voi olla koskaan liikaa...? Ei ainakaan meidän mielestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei voi tietenkään olla liikaa ;)
   Niin, ja näitä on paljon kivempi ostella kuin vaatteita....sopivaa löytyy aina!

   Poista
 6. Ai, että Masalinin kuvioilla löytyy myös purkkeja? Tuollainen julistekin olisi hieno seinällä. Ja pyyhe, ja kaitaliina ja ihan kaikki.... Täytyykin googlettaa, mikä liike täällä pääkaupunkiseudulla ko. tuotteita myy.
  Kaitaliina on kyllä nappihankinta uudelle pöydällenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin kaitaliinan ja taulun taito shopista, ja siellähän oli vaikka mitä!

   Poista
 7. Nuo kuosit ovat niin valloittavia. Taito shopeissa noita taitaa olla. Varmaan joskus pitää marssia sinne :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita, mutta arvokkaita kaikki, viime kesänä hypistelin Mikkelissä Kenkäverossa noita liinoja ja tauluja, mutta ostamatta jäi... Onnea ostoksistasi!

  VastaaPoista
 9. Minä ilahdutin tytärtä Ebba Masalinin puolukka-pussilakanalla. Oli kuulemma mieleinen lahja.

  VastaaPoista
 10. Heti tuli halu saada mökille jotain tuollaista. Minulla on alkuperäinen peltokanankaali opetustaulu, mutta nuo pyyhkeet ja kaitaliinakin sopisivat hyvin mökin henkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!
   Meillä mökillä tahtoo se sisustus jäädä vähän huonommalle, mutta tosiaan sinnehän noita voisi hankkia!

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)