23. helmikuuta 2018

Juttua lehdessä;)


Jotenkin vain haksahdin tähän.... Minulle ei nimittäin ole ollenkaan luontaista olla esillä. No, nyt ollaan, omalla nimellä ja painetussa versiossa.
Niin, minulla on siis hollantilainen puoliso, jonka tapasin vuonna 2000 Islannissa. Hän oli siellä raksalla töissä, minä kasvihuoneessa (siis jos joku miettii tota sukunimeä)


Lehti on kokonaisuudessa aika raikas. Sain sen vasta tänään postista, joten en ole juuri ehtinyt sitä lukea. Pari tuttua blogiakin mukana, siksi numero onkin jotenkin erityisen kiva.
Omassa tarinassani on painovirhepaholainen, mutta ei kait se haittaa. Ihan en syytä itselleni ota, vaikka kehno kirjoittaja olenkin :D

Oli aika mukavaa olla mukana tässä uusimmassa Kotiblogit-lehdessä!


Kaikkea kivaa tiedossa!


PS. Lahden pihapiiri messulippujen arvontaan voi vielä osallistua täällä  Messulippujen arvonta


26 kommenttia:

 1. Täytyypä käydä ostoksilla:)

  VastaaPoista
 2. Kivan jutun olit kirjoittanut! Lehdessä oli monta tuttua.

  VastaaPoista
 3. Pakkohan tuo lehti oli napata kaupan hyllystä! Sinun sivusi näyttikin niin tutulta, varsinkin ihana kasvihuone! Monta muutakin tuttua blogia oli mukana. Mukavaa helmikuun loppua!

  VastaaPoista
 4. Ostin jo lehden, mutta haluan lukea sen ihan rauhassa kahvikupposen äärellä ja puutarhajutuista nauttien. Kiva, että olet lehdessä mukana.

  VastaaPoista
 5. Kiva. Voisi tosiaan lehden napata mukaan, jos vastaan tulee.

  VastaaPoista
 6. Nyt muistan, miksi piti tänään kävellä lehtikauppaan. Taitaa pää olla pakkasten vuoksi kohmeessa, mutta onneksi asian voi korjata huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mun juttuni niin kummoinen ole. Tätä samaa liipalaapaa...
   Lehti on muuten kokonaisuudessaan kiva.

   Poista
 7. Pirjo on nyt ylittänyt yhden kynnyksen! Hyvä vinkki - katselen lehtihyllyä etsivänä seuraalla kauppareissulla. Onneksi olkoon, sun "liipalaapaa!" on tosi mukavaa aina lukea! Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Tairampa mäki suunnistaa lehtihyllylle :)

  VastaaPoista
 9. täytyykin hankkia tuo lehti

  VastaaPoista
 10. Oi, täytyykin hankkia tuo lehti. Siellä tuntuu olevan monta blogituttua.
  Ja kiva, että rohkenit olla esillä. Sulla on niin paljon hienoja ideoita ja kasveja, että se inspiroi varmasti monia.
  Ai, sulla on hollantilainen puoliso. Mä näen nyt vaan silmissäni tulppaanipellot ja kukkatukut.... Ja tuo yhdistelmä rakennusalanammattilaisesta ja puutarhurista on tosi hyvä ja toimiva. Sen näkee kyllä teidän tekemisen meiningistä. Ja myös täällä mennään samallaisella yhdistelmällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakka on kantensa löytänyt tässäkin asiassa :D
   Juu, asuttiin joskus aikoinaan ennen Suomeen muuttoa tuolla Hollannissa. Tosin työni oli kaukana kaikista kukista. Olin nimittäin töissä eräässä tehtaassa jossa pakattiin herneitä ja muuta kuivaruokaa. Koneet syyti pakkauksia ja niitä sitten pakattiin laatikoihin. Joku pakkauskone oli hirmu nopea, ettei perässä meinannut pysyä ja toinen vastaavasti hirmu hidas...pussi tulee, laitan laatikkoon...pussi tulee...Se oli ehkä kummallisin työpaikka ikinä :D
   Muuten Hollanti oli aika mukava paikka, mutta kyllähän siellä se ihmispaljous häiritsi tälläistä metsän keskellä kasvanutta savolaista ;)

   Poista
 11. Kiva, että uskalsit lähteä mukaan, täytyypä etsiä lehti käsiini. Hassua, että juuri tutut blogit kiinnostavat lehdessäkin.

  VastaaPoista
 12. Huomasin, että olit päässyt lehteen, kuten muutama muukin.. kivan jutun kirjoitit, nuo pelargoniasi ja portaat muistan aiemmasta postauksestasikin. Kyllä noista kuvista ja tiedoista kannattaa lehtijuttu jo kirjoittaakin! Perheestäsi myös minulle tuli heti mieleen Keukenhof ja tulpaanit:)

  VastaaPoista
 13. Kiva juttu! Täytyykin kipaista lehtipisteeseen. Ja pelakuut ovat aina yhtä ihania!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)