1. joulukuuta 2019

Kylläpä aika rientää...


Kohta on kevät ;)


edit. Tuo viimeinen lause on sellainen sanonta, jota aloin jo hyvissä ajoin talven tullen ajoittain toistelemaan. "Talvityössäni" työkaverit sille pikkuisen naureskelivat :)

En ole jouluihminen ollenkaan, mutta jotain sitä pitää minunkin odottaa. Vaikka sitten vuoden vaihdetta ja sitä että päivä alkaa pitenemään :)


12 kommenttia:

 1. Ihan kuin minun suustani :)
  Ihanaa joulun ja kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä minun "talvitöissä" työkaverit naureskelivat minulle tuosta kohta on kevät- sanonnasta, koska hyvissä ajoin aloin sitä ajoittain toistelemaan ;)
   Pitääkin muuten selventää se tuohon postauksen loppuun :)

   Poista
 2. Ajatella, että aivan kohta on melkein vuoden pimein aika, ja silti tuntuu, että talvi ei ole vielä edes kunnolla alkanut. Vuoden vaihteen jälkeen sitä alkaa odotella ... sitä kesää, sillä en itse ole mikään kevätihminen. Vuodetkin kuluvat niin nopeasti, vuodenajoista puhumattakaan. Mihin aika oikein katoaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talventulo on ollut aika takkuista. Täällä on marraskuussa satanut hurjasti vettä. Tosin harvoin se pysyvä lumi täälläkään marraskuussa tulee, että ihan normia. Pimeänä aikana sitä vaan toivoo lunta valaisemaan ;)

   Poista
 3. Onpa kaunis adventtiasetelma <3 Mukavaa joulun ja kevään odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Suloinen asetelma! Kyllä nyt voi jo aivan hyvin alkaa odottaa kevättä, pianhan se päivkin alkaa taas pitenemään :) Mukavaa alkanutta joulukuuta!

  VastaaPoista
 5. Komeat klassiset kruunukynttilät juhlistavat kaikki asetelmat! Minäkin odotan koko ajan sitä hetkeä, kun pimeyden aika taittuu ja lähdetään kohti valoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, laadukkaat kynttilät, eivät turhaa valu;)

   Poista
 6. Minä nautin ensin tämän joulun ajan, mutta sitten alkaa moiset lauseet hiipiä omaankin sanavarastoon:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)