8. lokakuuta 2014

Inspiroituu

On varmaan tullut aiemminkin mainittua miten antoisaa bloggaaminen on. Blogistaniasta löytää jatkuvasti vinkkejä ja uusia ideoita, kuten edellisen postauksen vaahteralehtikranssi.
Haluan antaa tunnustusta parille inspiraationlähteelle (joita toki on valtavasti muitakin):

Rakkaudesta Vironperään jossa Johanneksen vanhasta työkalulaatikosta tuli kaunis kukkineen. Pitihän lähteä etsimään varastosta se vanha työkalupakki ;)

Tylsän mörököllin blogi jossa on ihanasti laitettu vaahteranlehtiruusujen kanssa hortensian kukintoja, näitä kumpiakin löytyy tontilta, en vain älynnyt niitä yhdistää ;)

Rikkaruohoelämää jonka tämä ruusupostaus sai minut innostumaan vielä enemmän ruusuista. Tulihan ne ostettua, 'Ilo', 'Sointu' ja 'Sävel' . Ahtaasti kasvavat mökkipuutarhassa, mutta ne ajattelin sijoittaa tänne kotitontille. Ei ole ainaskaan tilan puutetta :D
Ja kyllä vain, pieni Tove kukki oikein mukavasti ;)

Haastakin edellämainitut ja tietenkin muut lukijani postaamaan omia inspiraation lähteitään.


Mistä sinä viimeksi löysit inspiraation ?


18 kommenttia:

 1. Oikein paljon kiitoksia! Onpa ihanaa kuulla voivansa olla inspiraation lähteenä myös muille. Ilman muuta otan haasteen vastaan.
  Olet tehnyt todella kauniin asetelman vanhaan työkalupakkiin. Minunkin kirvesmiesisälläni oli aikanaan samanlainen pakki, mutta minne lie joutunut lukuisten muuttojen tuoksinassa.
  Pohdin jo muutama päivä sitten, etten tänä syksynä taida väsätä ainuttakaan vaahteraruusuketta, mutta näitä syksyisiä postauksia lukiessa taitaa nuo aatokset muuttua. Etenkin, kun piha on täynnä maahan pudonneita vaahteranlehtiä ja hortensiaakin löytyy omasta takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa!
   Antoisaa on täällä seurata muiden kirjoituksia. Mielenkiinnolla jäänkin odottelemaan postaustasi :)

   Poista
 2. Ihana tuunaus. Herkät hortensiat, raskaat pihdit, kaunista vanhaa puuta ja uskoisin että omatekemät vaahteranlehtiruusut. Tykkään todella paljon.
  Tuossa ei ole mitään liikaa, WOW!

  VastaaPoista
 3. Kaunista tuli! Minä nappaan inspiraatiot Pinterestistä, tv:stä ja lehdistä enimmäkseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne Pinterestiin en taida uskaltaa enää mennä, sieltä kun ei malta tulla pois ;)

   Poista
 4. Google ja Pinterest ovat mulla kärkipäässä, mutta myös facebookista, puutarhafoorumeilta ja blogeista löytyy paljon ideoita. Viime talvena aloitin kokoamaan Pinterest-seinää Tee se itse puutarhaan - blogiin, nyt se alkaa olla sellaisessa kunnossa että voin sen pian siellä julkaista, jospa siitä olisi iloa sitten muillekin. Ihana tuo työkalupakkisi ! Kiljuen ottaisin jos tuollaisen löytäisin.

  VastaaPoista
 5. Työkalut ja pakit ovat heikkouteni..varsinkin ruosteisina ja naarmuuntuneina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, blogissasi vilahtelee ajoittain kauniita ruosteisia työkaluja;) Hienoja ovat!

   Poista
 6. Onpa komea työkalupakki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin työkalupakin täältä uuden kodon liiterista. Siinä oli kaikenlaista epämääräistä roinaa ja nuo kivat ruostuneet pihdit :)

   Poista
 7. Hei Pirjo, kiitos haasteesta :) Huomasin sen vasta äsken, tehtyäni jo postauksen. Olisinkin voinut hyödyntää haastetta siinä ja laittaa vähän enemmän. Mutta joku toinen päivä sitten :) Ihanan näköiset ovat nuo tuossa kalupakissa. En ole tajunnut ottaa pakkia hyötykäyttöön, on vain olemassa mökissä :) Tosi hienoja kuvia blogisi pullollaan :)

  VastaaPoista
 8. Pirjo hienoa, että inspiroiduit tuosta työkalupakista!
  Kiitos haasteesta.
  Kotiuduin lomalta viime yönä. Jäi yöunet aika vähäisiksi, mutta paneudun asiaan, kun saan enimmät pyykit ja muut pyöritettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu:)
   Ja tervetuloa syksyiseen kotosuomeen:)

   Poista
 9. Otin vinkistäsi vaarin ja postasin minäkin inspiraation lähteitäni :)

  http://takkatulijavillasukat.blogspot.fi/2014/10/inspiroituu.html

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)