15. kesäkuuta 2012

Noustaan sittenkin

Takapihallani kukki muutama punainen tulppaani, mutta nyt vasta sieltä nousee tälläisiä kavereita. Sipulikukissa on näköjään se jännä puoli, että usein unohdan mihin niitä olen laittanut ;)

Näitä ukonlaukkoja tosin muistin laittaneeni ja mukavasti ne alkavat kukkimaan.

7 kommenttia:

 1. Erilaisia laukkoja istuttelin itsekin viime syksynä ensi kertaa, nyt kukkivat niin komeasti ja kun eivät kelpaa peuroille, niin ovat säästyneet rouskutukselta, päinvastoin kuin tulppaanini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pisti hymyilyttämään..Peuroilla on siis ollut kaunis ateria.Ei vaan, varmasti harmittaa. Sinulla onkin blogissasi todella upeita tulppaanikuvia.
   Meillä taas koira saattaa rymytä tulppaanin varret nurin. Kovin paljon en ole niitä laittanut, mutta ensi syksynä istutan kyllä lisää. Sen verran upeita tulppaanikuvia on tullut vastaan lukemissani blogeissa:)

   Poista
 2. Minäkin laitoin viime syksynä pitkästä aikaa paljon sipulikukkia, kyllä niitä on vaan kiva seurata keväällä. Ukkolaukka on ihana :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo ukkolaukkasi! Kumpa munkin vielä nousisi maasta...

  VastaaPoista
 4. Mulla laukat kummasti hävisivät, kerran ehtivät kukkia. Oliskohan myyrät olleet asialla, en muuta syytä ole keksinyt. Upeita kukintoja!

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi, ihania kuvia. Minunkin pihallani kukkivat ukkolaukat ekan kerran tänä keväänä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)