18. lokakuuta 2021

Somekamaa

 
Tein puolison merkkipäivän kunniaksi mustikka-valkosuklaajuustokakun. 
Heti kärkeen kerrottakoon etten ole mikään varsinainen keittiöhengetär. 
Ja kuinka voikaan olla keittiö sotkuinen lukuisista raaka-aine pisaroista. 
Hurja määrä astioitakin tuli sotkettua ties minkäkin ainesosan valmistuksessa. 

Kakku onnistui ja siitä tuli kaunis ;)

Olen löytänyt kirppikseltä joskus vanhoja Arabian lautasia. 
Ne ovat päivittäin käytössä. 

Miten täydellinen väriyhdistelmä!
Miltei täydellistä somekamaa :D

(jos jotain vikaa etsii, niin tuo ensimmäinen mustikka on sotkeentunut valkoiseen täytekerrokseen)


Nyt herää kysymys että jos innostun tekemään vastaavanlaisen 
vaikka puolukoista tai muista punaisista marjoista, 
niin millaiselle lautaselle sen laitan?
Kaikki on vääränvärisiä :D



16 kommenttia:

  1. No on tosiaan somekamaa, tai ruokalehtikamaa! Oi kun herahtikin vesi kielelle. Kyllä miehesi kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän vähän "moittii" että kun kokkaan niin keittiö mukamas räjähtää :) Tämän sain aikaan niin nyt ei parane arvostella.

      Poista
  2. Niin kaunis kakku ja kuva ihan täydellinen. Puolukoista tehdylle kakulle voisi sopia tumman vihreä lautanen, hiukan niinkuin joulun värit.
    Maukkaita hetkiä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, pitääkö nyt lähteä ostamaan lautasia? :D

      Poista
  3. Näyttääpä hyvältä, kakku ja kuva. On täydellistä somekamaa!

    VastaaPoista
  4. Kakkua kelpaa kyllä esitellä ja varmasti myös maistella.
    Leivon usein samalla kertaa sekä suolaista että makeaa. Voinet kuvitella, että keittiön pinnat ovat silloin pullollaan tiskaamista odottavia astioita.
    Hyvin tumma lautanen toisi puolukan värin esiin (MasterChef Australiaa katsoneen näkemys). Teemaa ei enää taida olla mustana tai t.sinisenä, mutta löytyisikö vanhaa Kiltaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Minä nimittäin tein lohipiirakkaa myös :)

      Poista
    2. Siis multitaskaaminen on sinullekin tuttua. Ja keittiön hävityksenkauhistus koko sössäyksen ajan. Tykkään, että on helpompi tehdä kerralla suolaista ja makeaa. Toisinaan tuplana kumpaakin. Sitten on taas pakastimesta otettavaa.

      Poista
    3. Jep, samalla keittiön sotkemisella ne tulee molemmat :)

      Poista
  5. Todellakin! Ah, miten herkullisen näköinen ja varmasti myös todella maukas. Astia sopii aivan täydellisen hyvin, ehkä keksit vielä jonkun lautasen punaiselle vaihtoehdolle ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvä. Valkosuklaa on niin makeaa, että pienensin sen määrää ja en lisännyt läheskään niin paljoa sokeria kun ohjeessa sanottiin. Hyvää tuli, makeeta, muttei liian.

      Poista
  6. Täydellinen lautanen täydelliselle juustokakulle.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)