Tein puolison merkkipäivän kunniaksi mustikka-valkosuklaajuustokakun.
Heti kärkeen kerrottakoon etten ole mikään varsinainen keittiöhengetär.
Ja kuinka voikaan olla keittiö sotkuinen lukuisista raaka-aine pisaroista.
Hurja määrä astioitakin tuli sotkettua ties minkäkin ainesosan valmistuksessa.
Kakku onnistui ja siitä tuli kaunis ;)
Olen löytänyt kirppikseltä joskus vanhoja Arabian lautasia.
Ne ovat päivittäin käytössä.
Miten täydellinen väriyhdistelmä!
Miltei täydellistä somekamaa :D
(jos jotain vikaa etsii, niin tuo ensimmäinen mustikka on sotkeentunut valkoiseen täytekerrokseen)
Nyt herää kysymys että jos innostun tekemään vastaavanlaisen
vaikka puolukoista tai muista punaisista marjoista,
niin millaiselle lautaselle sen laitan?
Kaikki on vääränvärisiä :D
No on tosiaan somekamaa, tai ruokalehtikamaa! Oi kun herahtikin vesi kielelle. Kyllä miehesi kelpaa!
VastaaPoistaHän vähän "moittii" että kun kokkaan niin keittiö mukamas räjähtää :) Tämän sain aikaan niin nyt ei parane arvostella.
PoistaNiin kaunis kakku ja kuva ihan täydellinen. Puolukoista tehdylle kakulle voisi sopia tumman vihreä lautanen, hiukan niinkuin joulun värit.
VastaaPoistaMaukkaita hetkiä sinulle!
Hih, pitääkö nyt lähteä ostamaan lautasia? :D
PoistaNäyttääpä hyvältä, kakku ja kuva. On täydellistä somekamaa!
VastaaPoista:)
PoistaKakkua kelpaa kyllä esitellä ja varmasti myös maistella.
VastaaPoistaLeivon usein samalla kertaa sekä suolaista että makeaa. Voinet kuvitella, että keittiön pinnat ovat silloin pullollaan tiskaamista odottavia astioita.
Hyvin tumma lautanen toisi puolukan värin esiin (MasterChef Australiaa katsoneen näkemys). Teemaa ei enää taida olla mustana tai t.sinisenä, mutta löytyisikö vanhaa Kiltaa?
Aivan! Minä nimittäin tein lohipiirakkaa myös :)
PoistaSiis multitaskaaminen on sinullekin tuttua. Ja keittiön hävityksenkauhistus koko sössäyksen ajan. Tykkään, että on helpompi tehdä kerralla suolaista ja makeaa. Toisinaan tuplana kumpaakin. Sitten on taas pakastimesta otettavaa.
PoistaJep, samalla keittiön sotkemisella ne tulee molemmat :)
PoistaTodellakin! Ah, miten herkullisen näköinen ja varmasti myös todella maukas. Astia sopii aivan täydellisen hyvin, ehkä keksit vielä jonkun lautasen punaiselle vaihtoehdolle ;).
VastaaPoistaOli hyvä. Valkosuklaa on niin makeaa, että pienensin sen määrää ja en lisännyt läheskään niin paljoa sokeria kun ohjeessa sanottiin. Hyvää tuli, makeeta, muttei liian.
PoistaKyllä näyttää hyvälle, nam!
VastaaPoista:)
PoistaTäydellinen lautanen täydelliselle juustokakulle.
VastaaPoista:)
Poista