1. marraskuuta 2017

Kasvihuoneeseen simppeliä talviasua

Aurinkon paistaessa innostuin eilen vapaapäivänä hieman siistimään kasvihuoneessa. Paleltuneet kelloköynnökset kiikutin kompostiin ja tilalle tuli jo talvesempaa koristetta, havuja ja mustikkaa. Eikä tämä vielä hyvä näin ole. Haluan vielä tehdä talvisemman kranssin seinälle ja ehkäpä havupalloja...

Äidiltä saatu vanha kastelukannu muistuttaa kesästä, mutta ruosteisuus sopii paikkaan kuin paikkaan puutarhassa ;)Kyllähän täällä pitää kahvikupponen käydä silloin tällöin nauttimassa ;)
Pakkanen koristeli kasvarin ikkunoita, mutta se taitaa olla lyhytaikainen ilo...Lämpötila vaihtuu plussan puolelle viikonloppuna. Nyt iltakymmeneltä pakkasta on meillä -10 astetta :)Mukavaa loppuviikkoa :)

18 kommenttia:

 1. Ihana tunnelmallinen kasvari talviasussaan, kyllä tuolla on mukava kahvikupponen nautiskella <3

  VastaaPoista
 2. Onpa todella kaunis talvinen asu kasvihuoneellasi ja ihanat jääkukkaset! Mukava paikka nauttia kupponen kahvia ja haaveilla. Odotan kovin viikonloppua ja toivon että lumet lähtisivät pois :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita tunnelmallisia kuvia. - Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivan näkööstä! Simppeli ratkaasu on useen parempi. Kyllähän tua karva oikee houkuttaa istumahan ja juamahan sen kaffin tualis. Ihanan utuune kolomen klasin kuva.

  VastaaPoista
 5. Tunnelmallinen kasvari ja kyllä vain siellä aina joskus voi nauttia kupposen kuumaa.

  VastaaPoista
 6. Kyllä nämä kasvihuoneet ja puutarhamajat houkuttavat näin joulun alla koristelemaan ja fiilistelemään... kauniilta näyttää sinun kasvihuoneessasi jo nyt, ihana tunnelma ja kauniit kuurankukat ikkunassa.

  VastaaPoista
 7. kaunista ja tunnelmallista!

  VastaaPoista
 8. Ihana tunnelma! <3
  Kasvari on kyllä niin paras paikka!

  VastaaPoista
 9. Kasvari on ihana laittaa myös talviasuun, vaikka siellä ei enää niin paljon tulisi aikaa vietettyäkään (kun ei tarkene...)
  Ja ruoste, se sopii niin hyvin puutarhaan!

  VastaaPoista
 10. Onpas täällä kauniita kuvia. Katselin myös kesäisiä kuvia mökiltäsi ja kotipihastasi. Tuli hyvä mieli, koska kesä on minun mielestä paras vuodenaika. Liityin lukijaksesi.

  VastaaPoista
 11. Tunnelmallista! Tykkään myöskin itse koristella kasvarissa syksyllä ja talvella.
  Luonnosta löytyy niin paljon koristemateriaalia. Kiva viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. On varmasti kiva, kun on tuollainen kasvihuone! Sehän on talvellakin tosi kiva. Totta:ruosteiset esineet sopivat minne vaan!

  VastaaPoista
 13. Hienot kuvat. Kaunista ja ihanaa tunnelmaa.

  VastaaPoista
 14. Onnistunutta tunnelmaa kasvarissa!

  VastaaPoista
 15. Kiitoksia kaikille kivoista kommenteista!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)