13. huhtikuuta 2016

Voitin :)

Onnekkaasti voitin lippuja Elämää ja elämyksiä -blogin  arvonnasta Tampereen supermessuille. Oikein paljon kiitoksia Pirkolle :) Supermessuilla ilman muuta kiinnostaa ne puutarhamessut.
Messuseuraksi sain värvättyä seuraa parista työkaverista tuolta hoitoalan puolelta. Se onkin vasta mukavaa, joten kyllä tässä lauantaita jo odottaakin.

Liput saapuivat postissa oikein kissamaisin terveisin :)

Viimeiset pari viikkoa onkin ollut aika tiukkaa vuorotyötä, enkä ole blogistaniaan juuri ehtinyt. Ensi viikolla on vapaata, joten sekin asia korjaantunee. Hieman olen vapaa-ajalla pihamaata siistinyt ja piippojen nousua seuraillut. Siitä se puutarhastelu alkaakin.

Perjantaina on viimeinen työvuoro hoitoalan työssä, pitkä pätkä sitä taas takana. Tunne on haikea, mutta samalla odotan innolla tuttua puutarha-alan työtä. Kun taas pääsen raikkaaseen ilmaan lapion varteen töihin, niin eiköhän ne ajoittaiset univaikeudetkin katoa :)


Nautitaan elämästä:)


20 kommenttia:

 1. Mukavaa messureissua teille! Toivottavasti saamme nähdä sieltä kuvia

  VastaaPoista
 2. Puutarhahommat ovat erittäin hyvää unilääkettä :) Itsekin olen monena iltana kaatunut sänkyyn kun on tullut heiluteltua haravaa ja lapiota ihanassa kevätillassa.

  VastaaPoista
 3. Sinähän voisit ilmoittautua sote-asiantuntijaksi, koska voit vertailla erilaisia hoitometodeja: ihmisten ja kasvien. Jälkimmäinen on ehkä henkisesti kevyempää.
  Mukavaa messuilua! Odotamme varmasti kaikki kuvia sieltä - mutta älä vain stressaa niiden kanssa. Hyvää jaksaa odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein mukava päivän reissu messuille. Kuvia en nyt pysty oikein kehumaan ;)

   Poista
 4. Antoosaa messureissua! Toivottavasti löyrät mukavia ireoota. Puutarhahommien kylykiääsenä saa kyllä hyvät unet :)

  VastaaPoista
 5. Puutarhurointi on kyllä hyvää vastapainoa hoitotyölle! Kiva, että liput saapuivat perille :)

  VastaaPoista
 6. Tähän aikaan vuodesta oliskin ihana siirtyä ulos töihin... Antoisaa messumatkaa!

  VastaaPoista
 7. Oikein mukavia messuja. Voitin iteki nuo liput. Alustavasti aattelin myös lauantaita käyntipäiväksi. Mut näkee sitten kunhan sinne asti pääsee. Ai se onkin jo huomenna perjantai :)
  Uskon että univaikeudet hellittää kun pääset puutarhahommiin.

  VastaaPoista
 8. Vai on sellainen elämänmuutos edessä! Elämän käännekohdat ovat ihmiselle hyväksi. Kauniita unia! Itsekin joskus univaikeuksista kärsivänä tiedän tunteen.

  VastaaPoista
 9. Onnea arpajaisvoiton johdosta ja mukavia messuja. Iso elämänmuutos on sinulla edessä, toivottavasti univaikeudet helpottavat. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Onnea voitosta, toivottavasti oli kiva messuvierailu. Tsemppiä myös uusiin työkuvioihin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)