27. maaliskuuta 2015

Sisätiloissa

Nyt kun pihalla on edelleen paljon lunta on kotosalla tehty vähän pintaremonttia. Yläkerrassa on kaksi pientä vinokattoista huonetta. Makuuhuoneen laitoimmekin jo kuntoon, siitä kerroin täällä. 
Toisesta huoneesta tuli sitten puuhasteluhuone, johon saapi vieraat myös majoittua. Makuuhuoneeseen saatin säilytystilaa verhon taakse huoneen toiselle sivulle. Tänne toiseen huoneeseen tehtiin ihan korkea hylly piipun viereen.

Puutavara leviteltynä olohuoneeseen
Lähtökohta
Lopputulos

Isännän toimesta tähän ilmestyi korkea hylly. Aika kivasti jää ompelupöytä hieman piiloon hyllyn taa. Vähän siistiytyy se kulmaus siis, eikä haittaa vaikka vähän levälleen jäisivät ompelukset, eikä tuo piippukaan tässä kohtaa niin kaunis katseltava olisi. Vähän matalaksi tuo ompelupaikka jää vinokaton alle, muttei se haitannut tälläistä pygmiä. Ihan kätevää oli tuolla suristella saumurilla. Ompelin siis joitakin vaatteita pitkästä aikaa, mutta siitä kirjoittelen joku muu kerta.

Alku
Edelliset omistajat olivat tapetoineet seinän ihanalla vihreällä kukkatapetilla. Oli ilman muuta selvää että se jää. Itse suosin valkoista väri suurissa pinnoissa, enkä varmaan oli uskaltanut tätä itse laittaakkaan, mutta tänne se sopii hyvin ;) Tätä värimaailmaa lähdettiin sitten jatkamaan. Siksipä tuo edellisen kuvan hyllykin sai vihreän sävyn pintaan. Kuvassa näkyvät kaksi koivutuolia ostin kirpparilta, niitä ei tarvinnut tuunata. Sen sijaan etualalla näkyvä nojatuoli (sekin kirpparilöytö vuosien takaa) maalattiin ja tyynyihin laitettiin uudet sisukset.


Vanha tv-taso maalattiin myös vihreällä kalustemaalilla. Vähän kehno kalustelevystä valmistettu se on, mutta nytpä sai lisää käyttöikää se ;) Maalasimme puupaneelin valkoiseksi, kyllähän siitä raikkaampi tuli. Taittopatjat toimivat raheina ja sitten varavuoteina. Ihan kätevää pienissä tiloissa.

Lopputulos onkin melko raikas;)
Sillai sävy sävyyn;)


Ensi kerralla ehkä taimijuttuja. Eteinen on muuttunut taimein kasvatushuoneeksi ;)

Tervetuloa blogiini KahviKaneli, Navettapiika sekä Anneli A!


30 kommenttia:

 1. Näyttää ihanan kodikkaalta. Hienosti toteutettu remontti. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hienosti säilytetty rintamamiestalon tunnelma. Kuvat tuovat muistoja mieleen vanhasta 50-luvun kodistani, värejä myöten.

  VastaaPoista
 3. Harkitun hyvin toteutunut remontti ja raikkaat värit!

  VastaaPoista
 4. Oma työtila on tärkeä paikka ja sinne pitää voida jättää työ levälleen keskeytysten varalle. Pidän kovasti vihreästä väristä sisustuksessa. Etenkin valkoiseen yhdistettynä se on kaunis. Talonne näyttää kaikin puoli siistiltä ja hyväkuntoiselta. Ajan kanssa saatte siitä omannäköisenne, mutta hyvältä tuo näyttää jo nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on minunkin mieleen, oli myös entisessä kodissa ;)

   Poista
 5. Ompa mukavan näköistä siellä<3

  VastaaPoista
 6. Hieno hylly ja muutenkin kivan näköistä. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 7. Kivan näköinen lopputulos. On varmasti mukava olo kun on saanut kivan lopputuloksen, Hylly näyttää tosi mukavalta. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kyllä tuo tapetti on raikas ja kaunis. Yksinkertaisilla muutoksilla ja pienillä tuunauksilla upeaan lopputulokseen

  VastaaPoista
 9. Kaunis rauhaliset värit hienosti olette kakkea laittaneet
  Hyvää palmusunnuntaita :)

  VastaaPoista
 10. kaunista ja viihtyisää!

  VastaaPoista
 11. Ihana ullakkohuone, vinot katit tuo tunnelmaa ja tuo vihreä on kaunis!

  VastaaPoista
 12. Tosi hieno huone! Kaunis, raikas vihreä!

  VastaaPoista
 13. Vaikka tällaisessa vanhassa talossa on paljon tekemistä niin eikö ole kiva luoda talosta oman näköinen? Hyvä tunnelma näyttää siellä olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämä tuli aikas vähällä vaivalla ;)

   Poista
 14. Hei. Olen haastanut sinut vastaamaan Liebster Award-kysymyksiin. Tällä kertaa haasteella tehdään tunnetuksi blogeja, joilla on alle tuhat lukijaa. Ensin vastataan haastajan keksimiin 11 kysymykseen, sitten keksitään 11 uutta kysymystä ja haastetaan (5-) 11 uutta bloggaajaa mukaan. Kysymykset löytyvät blogistani. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata, olisi kiva lukea vastauksiasi. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)