12. tammikuuta 2014

Yllättävä tunnustus

Sain Tainalta Kahelinkulma- blogista ihanan tunnustuksen. Olen todella otettu tästä tunnustuksesta :)
Kuvailuni on viime vuosina keskittynyt puutarhan kuvailuun. Ei siinä sinänsä mitään huonoa ole, kaunistahan kesäisissä puutarhoissa riittää. Tässä viime aikoina ole alkanut taas kuvailemaan ympäröivää luontoa, ja niitä otoksia vähän täällä blogissani jakanut.

Kun saat tämän tunnustuksen voit kopioida alla olevan kuvan blogiisi. Jos otat tunnustuksen vastaan voit lähettää sen taas kahdelle bloggaajalle jonka luontoblogi on mielestäsi aktiivinen.
Jos otat tunnustuksen vastaan, tee siitä blogiteksti ja laita kuva myös blogisi sivupalkkiin.
-Valitse yllä mainittuun blogitekstiin yksi mielestäsi hyvä itse ottamasi kuva jokaiselta vuodenajalta ja kerro, miksi pidät siitä.
-Lähetä tunnustus kahdelle aktiiviselle luontoblogin pitäjälle ja mainitse heidät blogissasi.
-Laita kommentilla tähän tekstiin, kelle tunnustuksen lähetit.

Tässäpä siis kuvani. Hankaluuksia oli täälläkin niiden valinnassa;)

Kevät 2006
Koivunlehtien heleä vihreys on sanoinkuvaamattoman kaunista joka kevät. Tykkään kuvasta myös koska kiemurtelevat puunoksat ovat kuvassa hallitseva tekijä.

Kesä. Hei siskot ja veljet, mennään katsomaan mitä maailma meille tarjoaa..
Tämän kuvan olen julkaissut aiemminkin, mutta tähän postaukseen se tulee uudemman kerran. Tämä on kai sellainen Once-in-a-lifetime- kuva. Kerran mökillä kuljin kuistin ohi ja sattumalta huomasin hämähäkkilapsien lähdön pesästä. Kiiruusti vain hakemaan kameraa, pari otosta sainkin otettua. Hyvin nopeasti nämä pikkuiset hävisivät ympäröivään luontoon. Kuva on vuodelta 2009. Nyt näiden kavereiden jälkeläiset punovat verkkojaan mökkipuutarhassa:)

Syksy 2012
Hiljaisuutta, juuri siksi pidän tästä syksyisestä kuvasta.


Talvi 2012
Oikea talvi. Pakkasta ja kuuraa. Niitä ei oikein ole ollut tänä vuonna, siksi pidän kuvasta.Tämän mukavan tunnustuksen laitan eteenpäin seuraaville:....ja odottelen aivan huikeita kuvasarjoja:)


14 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta, Pirjo. Upeat kuvat!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut minultakin! Kuvasi ovat kyllä niin hienoja että oikeaan osoitteeseen tunnustus tuli!

  VastaaPoista
 3. Ulkona kulkiessa huomaa usein kuvauksellisia kohteita ja tietysti on ilman kameraa liikkeellä. Sinulla on kyllä hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitäisi itsenikin vielä useammin ottaa kamera mukaan...

   Poista
 4. Ihanat kuvat, onnea tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 5. Löysit todella hienot kuvat eri vuodenaikoihin. Muistan tuon hämähäkkikuvan, olit paikalla oikeaan aikaan! Syksykuvassa aistii todella hiljaisuuden! Talvikuvassa on upeat sävyt!

  Lämmin kiitos Pirjo tästä tunnustuksesta, nämä ilahduttavat! Vastasin tähän haasteeseen tuossa tammikuun alussa. Mutta en tiedä miten se liitetään sivupalkkiin joten se ei näy siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeita kuvia olitkin laittanut silloin, kävin juuri kurkkaamassa. Sinulla kyllä riittäisi kauniita kuvia useampaankin haasteeseen;)

   Poista
 6. Hämähäkkilapset ihastuttivat täälläkin. Vuodenaikakuvasi tuovat hienosti esiin jokaisen vuodenaikamme erilaista kauneutta.

  Kiitos Pirjo tunnustuksesta. Ilahdutti kovasti. Olen nyt matkoilla, joten aiheen käsittely jää tuonnemmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään siis odottelemaan huikeaa postaustasi;)

   Mukavaa reissua sinne:)

   Poista
 7. Onnea! Hienot kuvat valitsit. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)