27. joulukuuta 2013

Miesmuisti
Joulun aikaan kuuluu olla valkeaa, miesmuistiin ei ole ollut paljasta maata. No, tänä vuonna sataa, viime jouluna oli valkeaa, mutta entäpä aiemmin?
Nämä kuvat jäätyneistä vesipisaroista ovat tapaninpäivältä 2011 kuvattuna mökkirannalta....Rannalta, joka muistoissa on jouluisin aina jäässä. Jouluna vuonna 2011 ei ollut lunta, eikä jäätäkään, laineet vapaana olivat ;)


16 kommenttia:

 1. Niinpä, iemuistihan on sen kaksi vuotta. Tosin meilläkään ei vissiin silloin satanut, oli melko kuivaa. Kuvieni mukaan myös joulut 2006 ja 2007 olivat lumettomia. 70-luvulla oli ihan lumettomia talviakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, kuivaa oli silloin. Taisi olla vähän pakkasen puolella kuitenkin.

   Poista
 2. Miesmuisti on tosi lyhyt ja yleensä vuodet menevät vielä sekaisin hatarassa muistissa...

  VastaaPoista
 3. Muistan tuon joulun, kuljeskelin Neron kanssa rannalla ja kissa pääsi vielä kalastamaan. Tapanina riehui myrsky ja myöhemmin tuli vielä kunnon talvikin. Nyt toivon, että talvi jatkuu leutona ja siirrymme pikaisesti kevääseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon talvi tulikin. Muistaakseni keväällä vielä maalis-huhtikuussa tyrkkäsi vielä tosi paljon lunta....

   Poista
 4. Tuon hataran miesmuistin vuoksi laitan kalenteriin merkintöjä säästä. Ei tarvitse kinata. Lumettomia jouluja on ainakin täällä etelässä ollut usein ennenkin. Nykyisin luminen talvi taitaa olla enemmänkin erikoista herkkua.

  VastaaPoista
 5. Näin on. Lyhyt on miesmuisti.

  VastaaPoista
 6. Vaikka rakastan talvea ja lunta, lumettomatkin talvet ja joulut omaavat kauneutta kuten hyvistä kuvistasi näkee....=)

  VastaaPoista
 7. Onneksi löysin taas blogisi! Olin tallettanut sivun vain työkoneelle, enkä ottanut suosikkeja talteen, kun koneet vaihtui, löysin kuitenkin taas ihanan blogisi näine ihanine kuvineen hakusanalla...no nyt en muistakaan :) mutta pääasia että löytyi :)
  Tuija

  VastaaPoista
 8. Ainiin, piti vielä kysyäSinulta että millaisella kameralla näitä kuvailet? Onko sama kamera kokoajan käytössä? Ja onko se joku erikoishieno järkkäri?
  Tuija

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)