6. toukokuuta 2013

Ulkoillaan


Ihana keväinen päivä tänään. Ulkona on tullut istuskeltua miltei koko ajan. Kiikutin myös taimet ulkoilemaan kanssani;) Illalla toki täytyy nostaa laatikot sisätiloihin. No, sen verran huristelin imurilla koirankarvoja ja muuta pölyä pois, jotta saan taas hyvällä omalla tunnolla fiilistellä takapihalla.


Aika positiivinen yllätys on ollut kestoltaan tämä perunanarsissi. Nyt jo neljättä viikkoa se kukkii ja lisää nuppuja näyttää tekevän. Aika mukava ilo pääsiäisen jälkeiseen hintaan 1.90, eikö? 
Kunhan kukinta on ohi kiikutan ne multiin mökkipuutarhaan.Takapihan värimaailmasta huolehtii tällä hetkellä tuolien pehmusteet;)

....ja äänimaailmasta neiti särpäkkä, joka kommentoi ohikulkijat;)

8 kommenttia:

 1. Komee on taimivalikoimasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Saas nähdä miten käy, osa on selkeästi liian aikaisin kylvetty :o

   Poista
 2. Joo nyt olisi hyvä alkaa ulkoiluttaa taimia, mulla työt vielä vähän aikaa haittaa harrastusta. Mukavat kierrätystaimipurkit sulla ! Ja ohikulkijat pitää ehdottomasti kommentoida - pysyy isäntäväkikin kärryillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita dyno/kylvölaatikko ja maitopurkki yhdistelmiä olen käyttänyt monena vuonna.

   Jep, ei pääse kukaan salassa kotiinsa....;)

   Poista
 3. Huikea taimien määrä! Ja samaa mieltä perunanarsisseista, tykästyin niihin niin viime vuonna että niitä on nyt istutettunakin. Jospa ne jossain ilmestyisivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli niitä pari vuotta sitten myös, mutta eivät ihan näin kauan ruukussa pysyneet hyvänä. Mökkipuutarhaan nekin istutin ja viime keväänä kukkivat. Pitääkin tarkastaa joko piippoja nousee:)

   Poista
 4. On sinulla paljon taimia ,siinä onkin töitä eteen päin maahan istutellessa
  Eiköhän nyt jo maa ala lämmitä kun muutama päivä olisi viellä lämmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin taas läämin ilma, sitä lisää:)

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)