25. marraskuuta 2012

Kirpparilla

Tulipa tänään pitkästä aikaa lähdettyä kiertelemään kirpputorille. Täällä on eräs todella suuri kirpputori, jonka kiertämiseen ei pieni tovi riitä. Ennen katselin kirppareilta tekstiilejä, usein saatoin ostaa jonkun vaatteen kankaan vuoksi, ja sitten myöhemmin ommella siitä jotain mieluista. Täytyy kyllä sanoa että ei ole ollut inspiraatioa ommella. Uskollinen Husqvarna alkoi protestoida ja huoltoonhan se oli vietävä. Todellakin ompelukoneeni on Husqvarna, tosin siitä tulee järemmät työkoneet mieleen. Nykyään siis kiinnitän kirppareilla huomioni muuhun tavaraan.

Kirpparilla kierrellessä huomaa usein tavaroita joita on sillä ja sillä sukulaisilla tai tuttavalla, tai vaikka mummolan kaapissa, hauskasti tavarat muistuttavat asioista. Monenlaista on tavaraa ja monenlaista hinnoittelijaa... Jotkut tavarat ihan käsittämissä hinnoissa, tosin on suhteellista mitä kukakin tahtoo maksaa ;)

Mukaan lähti tämä mukava emaliastia seitsemällä eurolla. Laitan sen keväällä puutarhaan, sillä vanhanaikaiset emaliset astiat sopivat hyvin kesäkukkien ulkoruukuiksi. Ulkopuoli astiasta on ehjä, mutta sisäpinnalla emali on vähän kulunut. Harvoin varmaan löytyy ehjää, mutta eipähän se sellainen ajanpatina mitään näissä haittaa.

Taustalla oleva astia minulla oli aiemmin, kiikutin sen vain kuvaan mukaan.


Aika herttainen ;)
Mukaan lähti myös dvd-elokuva, Quentin Tarantinon Kill Bill vol.1.
Niinpä, vaikka olen puutarhassa kameran kanssa hiippaileva romantikko, tykkään joistakin aika ronskeista elokuvista. Typerät räskimiselokuvat ovat omaa mitäänsanomatonta sarjaansa, mutta tämä on eri luokkaa. Sitä paitsi Uma Truman on mahtava näyttelijä. Tämä elokuvahan on omalaatuisen väkivaltainen, mutta jotenkin se on kuin tanssia tai taidetta. Voikohan näin sanoa, ilman että leimautuu psykopaatiksi, elokuvahan se vain on, hyvä sellainen ;)


10 kommenttia:

 1. Oletkin hyviä löytöjä löytänyt kirpparilta
  nuo kynttilän tuikut tosi makeita eikä ollt hinnalla pilattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niissä oli hinta/laatu suhde kohdallaan;)

   Poista
 2. Tarantinon elokuvat ovat hyviä ja kestävät useammankin katselukerran. Niin myös Kill Bill.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä vain:)
   Nyt täytyy kyllä metsästää jostakin se Vol 2 ;)

   Poista
 3. Kiva tuo emalikippo, tuo niin mummuni mieleen ;)
  Tarantinon elokuvat on mun lemppareita, pitkään saivat ystävät houkutella Kill Billiä katsomaan, mutta sitten olinkin heti ihan myyty! Mulla on Tarantinon DVD kokoelmakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja pitihän nyt tilata se vol 2 käytettyjen dvd-levyjen nettikaupasta :)

   Poista
 4. Muistelen itsekin ostaneeni samanlaisen emalikipon vuosia sitten. Joulunväriset tuikut!

  VastaaPoista
 5. Kivoja kirpparilöytöjä.Ja kyllä vain,Kill Billit ym Tarantinot on täälläkin tuttua tavaraa;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)