30. elokuuta 2012

Kaunohaaste

Huomasin tänään Kartanonrouva Elisen blogissa mielenkiintoisen kaunohaasteen. Tämä onkin mukavan persoonallinen haaste, sillä jokaisella on täysin oma tyylinsä kirjoittaa.

Käsialani on jonkinmoinen sekoitus tekstausta ja kaunoa. En siis oikeastaan osaa kaunokirjoitusta enää. Kynä ei sitten millään pysy paperilla, vaan aina tiettyjen kirjainyhdistelmien kohdalla se lennähtää ylös ;)


Kaivaessani tyhjän paperin eteeni ei päässäni sitten ollutkaan ajatuksen ajatusta, joten päätin kirjoittaa Satu Hassin runon
14 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen haaste. Mulle kaunokirjoitus on aina haasteellista, väkisinkin nostelen kynän ylös. Mutta mielestäni kuitenkin oikea kaunokirjoitus on tärkeä taito, ja tuo nykyisen koulumaailman kauno on kuin pakotettua muottinsa. Sehän se tärkeintä on, että löytää jouhevan tavan, millä itseään ilmaisee ja jos tekstistä vielä muutkin saavat selvää, se on huippua.
  Sulla on kaunis käsiala, tuota lukisi vaika kuinka pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi että kaunokirjoitus on tärkeä taito. Pitäisi tosin itse harjoitella oikeaa kaunoa, ihan vain huvin vuoksi:)
   Kiitos, tosin huomaan itse että jotkut kirjaimet kirjoituksessani täytynee arvata, sillä eihän ne kovin selviä ole ;)

   Poista
 2. Bongasin saman haasteen samasta blogista, mutta en ole vielä ehtinyt käsin kirjoittelemaan. Niinkuin se veisi niin paljon enemmän aikaa, kuin tämä naputtelu ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunista käsialaa ja hieno runo :) Minulle ihan uusi runo! En edes tiennyt, että Satu Hassi runoilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ihan samaa voin sanoa sinunkin kirjoituksesta.

   Runo on todella kiva. Hankin joskus vuosia vuosia sitten Hannu Tarmion kokoaman Elämänviisauden kirjan, josta kyseisen runo löysin. Kirjassa on monta upeaa runoa, sanontaa ja ajatusta, niin haikeita kuin myös hymyilyttäviä :)

   Poista
 4. Hieno runo ja kauniilla käsialalla kirjoitettu. Olen omasta jälkikasvustani huomannut, että kauno on hankalaa. Koneella kyllä naputtelevat sitäkin nokkelammin...

  VastaaPoista
 5. Haasteen alulle panija täällä :-) Ihana, kun osallistuit! Näitä on hurjan mielenkiintoista lukea ja ehkä saadaan taas käsiala-asiaakin hieman ylös :-))

  VastaaPoista
 6. Kiva haaste ja ihana runo. Minäkin haluan noita samoja.

  VastaaPoista
 7. Kaunista,- runo ja kirjoitus.Minun kirjoitukseni onkin kaikkea muuta..sotkuista ja kaatuu vasemmalle. Käsialasta voi päätellä paljon. Erillainen haaste!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)