23. huhtikuuta 2024

Mikä ihana kevät!

Tämä ensimmäinen kuva on tietysti huijausta, niinkuin postauksen otsikkokin. 
Kuva on parin vuoden takaa. 

Instan puolella jo avauduinkin. 
Teen osa-aikatyötä ja välillä saattaa olla monta vapaapäivää peräkkäin. 
Näille vapaille olin suunnitellut kaikenlaista kivaa puutarhatouhua. 
Orvokkeja, pihan rapsuttelua ja kaikkea kivaa....

Näistä vapaista tulikin hiihtoloma. 
Eikä minulla ole edes suksia! :D

 

Neulominen on hyvää ajanvietettä. 

Ja keittiössä on kiva kevätsisustus ;)


Mukavaa huhtikuun loppupuolta!

11 kommenttia:

 1. Hyvää hiihtoloman jatkoa, tai pian kai muuttuukin kevätvapaiksi, toivottavasti. Lempeästi suhtaudut talviseen säähän!

  VastaaPoista
 2. Voihan takatalvi! Hauskasti kirjoitit :) värikkäät orvokit huijasi mua luulemaan, että siellä on vältytty lumelta

  VastaaPoista
 3. Otsikon nähdessäni meinasi mennä luu kurkkuun. Onko mukamas lumikaaos huhtikuun lopussa jonkun mielestä ihanaa kevättä? Iltapäivälehtien klikkiotsikoihin tympääntyneenä olen tottunut jatkamaan lukemista leipäteksiin, joten pian totuus paljastui sinunkin tapauksessasi. Hiihtoloma alkoi meilläkin eilen aamulla kolmen tunnin lumitöillä.
  Keittiösi kevätsisustus viehättää silmään. Sukistakin tulee hyvät. Toivottavasti niitä ei tällä "hiihtolomalla" tarvita, vaan kevät palaa ohjelmistoon.

  VastaaPoista
 4. Voi huokaus, millaiset lomapäivät. Eilen minäkin luovutin, vaikka meillä on todella paljon vähemmän lunta, ja menin kirjan kanssa peiton alle keskellä iltapäivää. Kissatkin olivat valmiiksi siellä.
  Pikaista ihanaa kevättä ja kuopsutuskautta!

  VastaaPoista
 5. Viime päivien säätyyppi ei paljon ilahduta, huh. Lunta maassa ja sää on kylmä. Onneksi sisällä voi tehdä jotain, sillä ulkona ei kyllä voi kuin hiihtää :D. En kyllä hiihtänyt minäkään.

  VastaaPoista
 6. Tänä vuonna olen ollut tyytyväinen, etten ehdi pitää lomaa kevätkuukausina. Olisi mennyt harakoille eikä puutarhaan. Kivat sukat tulossa.

  VastaaPoista
 7. Minä siirryin neulehommiin. Kukkapenkki on semmoisen hangen alla, että annoin jo periksi.

  VastaaPoista
 8. Puutarhaterapian sijaan villasukkaterapiaa, käyhän se välillä noinkin (kun muuta ei voi)! Mutta eiköhän tästä eteenpäin ole puutarhan aika, ainakin näyttää lupaavalta tämä loppukuu.

  VastaaPoista
 9. Juu, ei ollut viikko sitten eikä vielä kuluneella viikollakaan kovin keväiset kelit :D Eilen onneksi tuntui jo sellaiselta kuin tähän aikaan vuodesta pitääkin. Jospa nyt ei enää tulisi kovin kylmää eikä varsinkaan lunta.

  VastaaPoista
 10. Ja sitten on vielä netin puutarhaohjelmat, joita tulee katseltua harmaina ja kylminä päivinä;)

  VastaaPoista
 11. Tänä vuonna on kyllä kyselty puutarhurilta hermoja. Lämpötilat vaihtelee peräkkäisinä päivinä ihan hurjasti. Sääliksi käy lintuja, joilla on jo poikaset ja tarvittaisiin paljon pieniä hyönteisiä ruokintaa varten.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)