12. kesäkuuta 2015

Vielä kerran ;)

Vielä on pakko laittaa tulppaanikuvia. Ostin syksyllä sellaisen värisekoituksen, joten en tiedä lajikenimiä, jos nyt muutenkaan olisin ne muistiin laittanut ;)
Tuo tumma on luultavammin Quuen of Night, kuten joku kommentoikin. Olen monena keväänä ajatellut ostaa  Spring Green - lajikkeen, mutta miten ihmeessä olen sen syksyisin unohtanut. Parina keväänä olen toisten blogeissa sitä sitten ihaillut "Ai niin, tuo olisi pitänyt ostaa" :)Mukavaa viikonloppua kaikille!

28 kommenttia:

 1. Ompa kaunis yhdistelmä vaaleanpunaista, tummaa lilaa ja myös kellertävää taulppaania. Tykkääsin kovasti tuosta kuvasta.

  VastaaPoista
 2. Pidin myös jättipoimunlehden ja tulppaanien yhdistelmästä. Olit muuten tehnyt upeaa työtä edellisessä postauksessa. Aidosti voit olla ylpeä.

  VastaaPoista
 3. Ihania tulppaneita sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit sun tulppaaneissa!

  VastaaPoista
 5. Ihanat tulppaanit!
  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Noihin tulppaaneihin ei sitten kyllästy.Ihanan pitkään ovat kukkineet tänä keväänä, kun ilmat ovat olleet aika viileitä.

  VastaaPoista
 7. Kauniit kuvat kauniista tulppaaneista. :)

  VastaaPoista
 8. Tulppanit ne jaksaa aina vaan, mikäs siinä kauniitahan ne ovat! Queen of night on niin hieno, ettei mitään rajaa :)

  VastaaPoista
 9. Tulppaanit ovat aina yhtä ihania!

  VastaaPoista
 10. Ensimmäistä kertaa täällä! Mikä hurmaava projekti sinulla meneillään, olet tehnyt hurjasti töitä. Nyt menee kauan kauan, että pääsen kärryillä ja saan luettua aiemmat. Vaaleankeltainen tulppaani jossa valkoisia raitoja on varmaankin Sweetheart, , valkoinen jossa lilaa reunoissa on Shirley, vaaleanpunainen todennäköisesti Ollioules, ihana yhdistelmä!! Liljatulppaani näyttää hieman Sapporolta jos muuttui valkoiseksi. Tumma on tietysti se ihanimmista ihanin yön kaunotar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun löysit tänne!
   Mukavaa kun sain noita nimiäkin tulpuille. Joo, liljatulppaani muuttuu valkoiseksi:)

   Poista
 11. Oi, mitä namuja! Niin herkulliset värit.

  VastaaPoista
 12. Ihanaa väriterapiaa!
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)