7. helmikuuta 2013

Tunnustus

Sain New blog love- tunnustuksen Konnadonnalta joku aika sitten. Mitenkähän aina jälkijunassa muistan näitä pistää eteenpäin ;) Kiitoksia kovasti tunnustuksesta! Ja suurempi kiitos siitä että  Konnadonna on saanut minut innostumaan kärhöistä ;)

Olenkin ottanut vähän selvää kärhöjen kasvatuksesta puutarhassa, tilasin jopa kirjan, Ihanat kärhöt. Kirjassa sanotaan että on muitakin jalokärhöjä kuin Jackmanii, minulla onkin juuri vain se. Sopiva kirja minulle siis. Eipä silti upea kärhöhän se on :)
Ensi keväänä aion hankkia mökkipuutarhaani joitakin niistä ihanista kärhökaunokaisista :) Haluaako joku antaa vinkkiä suosikkilajikkeestaan?
Laitan tämän New Blog Love- tunnustuksen eteenpäin uudelle tuttavuudelle Sinise talon emänt, ollos hyvä!


Sitten vielä arvonta-asiaa, Tuulialla on blogissaan Narrin tontilla menossa arvonta, menkääpäs kurkkaamaan ja osallistumaan :)

Ja sain uuden lukijan, tervetuloa Pivi!

6 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta . kärhöt ovatkin kauniita minulla on kolme kärhöä viime kesänä ostin kaksi taimena hyvin lähti kasvamaan:)

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta!

  Itse aion ensi kesänä hankkia Ville De Lyon-kärhön. Todella kaunis väritykseltään: http://www.em.ca/garden/clematis_ville_de_lyon1.JPG

  VastaaPoista
 3. Juu kärhöjä lisää, sama unelma kuin Katjalla ja Rouge Kardinal, tai mitä vaaleanpunaisia sattuu löytymään. Tekis mieli myös mantsuriankärhöä, joka on valkoinen ja pitäs olla kestävä IV vyöhykkeelläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouge Kardinal on kaunis:)
   Ai niin, nyt muistinkin että hankin tuon mantsuriankärhön viime kesänä. Siitä ei tosin voi vielä sanoa sitä eikä tätä, taisi junnata juurtuessaan ;) Saapi nähdä ensi kesänä sitten..

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)