28. joulukuuta 2012

Varma kevään merkki :)

Niinpä, kuten otsikkokin sanoo sain tänään takuuvarman merkin keväästä ja uudesta kasvukaudesta, sillä se ensimmäinen siemenluettelo tulla tupsahti postilaatikkoon. Ja heti kannessa on hurmaava kasvi, kerrannaiskukkainen punakosmos....
Jotain täytyy toki tulevana keväänä laittaa kasvamaan, vaaleanviolettia lobeliaa ainakin ja ehkäpä tämän kannen kosmoskukkia. Vielä taitaa olla ystävät liian aikaista haaveilla taimikasvatuksesta, vielä on monet tuulet ja tuiskut ja hankikelit edessä ;)Joulu oli ja meni. Olen vähän tylsä tyyppi siinä mielessä että en juuri juhli joulua, ilman mikäänlaista erityistä syytä näin vain on, tai oikeastaan vältän sitä materialistista puolta. Toki joulun voi luoda ilman suuria uusia hankintojakin...
Työpaikallani sanoin että voin tehdä jouluna työvuorot kaikkina päivinä. Jouluaaton, joulupäivän ja tapaninpäivän illat vietin siis töissä, Meillä on töissä pieni tiimi ja kaikilla muilla on jälkikasvua, joten olikin oikein sopivaa että tein iltavuorot, jotta äidit saivat viettää joulua lastensa kanssa.
Ihan täysin ilman joulumieltä en kuitenkaan ollut, kävin nimittäin varta vasten ostamassa tonttulakin. Joulupiristystä loin siis näin ikäihmisten jouluiltoihin :)


Muutama jouluinen kukka piti kotiin toki hankkia.


Jouluton tylsimys?.... kieltä minulle näyttää joulukaktus ;)


Ja kynttilöitä toki, ne tosin ilmaantuvat pöydille heti alkusyksyn pimeydessä


8 kommenttia:

 1. Onhan siinä hyvätkin puolet olla töissä jouluna, vähän enemmän saa rahaa ainakin, ja ehkä herkkuja saa syödä. SE musta oli ennen vasta tylsää, kun joku vapaalle lähtijä sanoi töihin jääville että, kyllä hän olis voinu olla töissäkin joulun. Ärr, olis sanonut ennemmin sen työvuorojen tekijälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, miksi sanoa enää siinä vaiheessa ja mietinkin ollaanko sitä täysin rehellisiä itselleen sitten.

   Meillä listat tekee pari vakkaria ja sanoinkin jo syksyllä että mulle voipi laittaa vuorot jouluna. Tasapuolisuuden nimessä toivoin sitten uuden vuoden päivän vapaaksi :)

   Poista
 2. Hip, hei! Sittenpä kohta minullekin varmaan tulee tuo luettelo :) Joulun kaupallisuus minuakin ärsyttää... Vaikka juhlinkin joulua, pidän aika matalaa profiilia sen suhteen. Jatketaan samaa linjaa :). Onnea Uuteen Vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pääseen selamaan taas innolla :)

   Ja Onnea sinullekin uuteen vuoteen!

   Poista
 3. Loma-aikoina on omalla tavallaan kiva olla töissä, koska usein silloin on hiljaisempaa ja rauhallisempaa. Lisäksi tunnelma juhlien vuoksi on kuitenkin parempi.
  Niin se vain on, että joulutunnelmaa on aika vaikea tavoittaa ilman niitä pieniä lapsia, jotka vielä uskovat joulupukkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta.
   Oli kannaltani todellakin hyvä ratkaisu olla töissä, yhdelläkin työkaverilla nuorin lapsi taitaa olla neljä vuotta, joten olisihan se ankeaa jos äiti olisi ollut töissä aattona :)

   Poista
 4. Voi, mikä olisi parempaa joulumieltä kuin olla töissä ja antaa perheellisten viettää aikaa lastensa kanssa näinä heille tärkeinä aikoina! Olen aina ollut mielestäni jouluihminen, mutta niin vain kaikki jäi minullakin vähemmälle nyt, kun perheessä ei enää - tai vielä - ole pieniä lapsia:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)