16. joulukuuta 2018

Ihana, ihana jouluruusu!


Tämä on mielestäni kaunein joulukukka. 
Tänäkin vuonna yritän pitää sen hengissä kevääseen asti, jotta voin sen puutarhaan istuttaa.
Joskus siinä onnistun, joskus en ;)Näistä en tehnyt mitään varsinaista istutusta, vaan etsin sopivan kokoiset suojaruukut.
Hopealanka sopii aika hyvin jouluruusujen pariksi.
Mukavaa sunnuntaita!18 kommenttia:

 1. Jouluruusu on kyllä aivan ihana! Näissä, joissa ei ole lehtiä, kukat pääsevät ihanasti esille. Hopealanka on sille kaunis pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pääsevät. Aikani kaupassa pyörittelin erilaisia jouluruusuja ja valitsin nämä lehdettömät ;)

   Poista
 2. Jouluruusu on yksi minun lempijoulukukkani. Olen vain vähän huono hoitamaan sitä joten muutaman jouluruusun olen tappanut heti joulun jälkeen. Kauniita kuvia! Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 3. Jouluruusu on niin herkän kaunis!
  Minäkin olen saanut joskus sen pidettyä hengissä kevääseen asti, taas täytyy yrittää...

  VastaaPoista
 4. Miekin olen jo monta joulua haaveillut jouluruususta, saa nähä millon raskin ostaa...

  VastaaPoista
 5. Kauniita! Minusta jouluruusu on yksinkin upea, ja sen kauneus pääsee paremmin esiin juuri noin. Jouluruusu on helppo saada talven yli, kun muistaa kastella sitä kohtuudella. Ja parhaiten säilyy viileässä kohdassa tai ihan pimeässä kellarissa. Itse olen suuri jouluruusufani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirrän nämä eteiseen pelaluiden seuraksi joulun jälkeen. Olen joskus saanut pidettyä hengissä muutaman entisessä rivarikämpässä, mikä ei ollut kovinkaan viileä.

   Poista
 6. Kaunis jouluruusu. Minä ostin sen viimevuonna ja sain sen säilymään kevääseen. Saa nähdä miten nyt sitten tänä keväänä on niiden kohdalla. Olen huomannut että jos ne säilyvät vielä uudemman talven niin sitten ne säilyy jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli kerran kolme yksilöä, jotka sain pidettyä hengissä. Ne kasvoivat ja kukkivat mökillä useamman vuoden....kunnes tuli se paha lumeton talvi. Oliko se 2016? En muista. Silloin ne hävisi :(

   Poista
 7. Minultakin löytyy jouluruusu, tuntuu nykyään kuuluvan omaankin jouluuni. Mutta enpä ole vielä saanut pidettyä hengissä kevääseen asti yhtäkään. Taas pitää yrittää.

  VastaaPoista
 8. Jouluruusu on hieno. En ole sitä kuitenkaan pariin vuoteen hankkinut, kun tarvtsisin viileän verannan, jossa ilma ei olisi sille liian kuuma ja kuiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olen kerran saanut kolme pysymään hengissä entisessä rivarikodissa, sillä ei ollut viileää..mutta parempihan se aina olisi :)

   Poista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)