9. toukokuuta 2012

Vanhasta uutta

Kiertelin tässä taannoin eri myymälöissä ja samalla katselin syrjäsilmällä vähän puutarhatuolien pehmusteita ja tyynyjä. Ei sattunut löytymään mieleistä juuri silloin ja kotosalla keksin että voisin oikeastaan ommella sellaiset itse. Minulla on tapana jättää vanhoja vaatteita ja kankaita laatikkoon talteen mikäli tykkään kuosista.

Ja niin sopivasti muistin tämän vanhan kankaan jonka sain äidiltä joku aika sitten. Edellisessä elämässään se on on ollut verho ja sitten lakana. Siispä huristelin vanhalla Husqvarnalla ja kangas sai uuden elämän tyynynpäällisenä ja tuolin pehmusteena ;)

Tästä kankaasta tulee niin lapsuus mieleen. Äidillä ja joillakin hänen siskoillaan oli todella pitkät a-mallin hameet tästä kankaasta, meillä suvun lapsilla taas lyhyemmät kesähameet. Oma hameeni ei ollut juuri tämännäköistä kangasta, vaan siinä oli erilaisia kukkakuvioita. Muistan senkin vieläkin ja olisipa ihanaa jos kyseistä kangasta tulisi vaikka kirpparilla vastaan;)
4 kommenttia:

 1. Kauniit tyynyt! Jotenkin tuo iso kuvio tekee kankaasta rauhallisen, vaikka värit ovat voimakkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Halusinkin jotain pirteää ja iloista ulos. Ja totta, pienet kuviot todellakin näissä väreissä olisivat melko levottomat ;)

   Poista
 2. Parasta kierrätystä ja muistot tulevat konkreettisesti esille. Kauniit.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit kommentoimassa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...